- 26 Kasım 2012
- 179.184
- 241.234
- 5.688
Adamın arkası bomboş her defasında gitmiyor lan HERIF. çok sinirlerimi bozuyor
çikaldo ve berkandan iyi olduğunu belirtmemiz şart haline gelmiştir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın arkası bomboş her defasında gitmiyor lan HERIF. çok sinirlerimi bozuyor
Yaylanmıyorda kendileri yedek kulübesine doğru halen.taylan sağolsun
olmazDiger büyükler beceremedi ama bunlar rüzgari arkalarina alirsa türkiyenin bayerini olacaklar.
Cikaldao başta böyle değildi gittikçe geriye gitti. Berkana gelince zaten pasör bir HERIF degil. Yapamadığı şeyi yaptırmaya çalışıyoruz.çikaldo ve berkandan iyi olduğunu belirtmemiz şart haline gelmiştir
Bu ligde kimseyi bayern yaptırmazlar hiç bir şekilde.Diger büyükler beceremedi ama bunlar rüzgari arkalarina alirsa türkiyenin bayerini olacaklar.
Hamsi yiyecektiÜnsal kacti
Evet bir klisemiz de bu oldu artıkBu ligde kimseyi bayern yaptırmazlar hiç bir şekilde.
Bahane g.t gibidir herkeste bulunur renktaşEvet bir klisemiz de bu oldu artık![]()
6 metrelik etli ekmek gömmüş zamanımdaHamsi yiyecekti
Raki baliga döndü herhalde
Kilik boğazında kaldı bence. Ben demiştim. Kikcikla yemeye kalktı olacağı buHamsi yiyecekti
Raki baliga döndü herhalde
Hamsiyi kılçığından ayırana selam bile vermemKilik boğazında kaldı bence. Ben demiştim. Kikcikla yemeye kalktı olacağı bu
Hangisi yav anlamadım bayern olacakları mı ? , Bayern yaptırmazlar mı?Evet bir klisemiz de bu oldu artık![]()
Yaptırmazları renktaş. Biz o fırsatları çok yakalayip hep de kendi kendimize değerlendiremedikHangisi yav anlamadım bayern olacakları mı ? , Bayern yaptırmazlar mı?