Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.295
- 6.072
- 2.293
İlk yarı evet , ikinci yaridaki gole kadar ki süreçten bahsettim rengo.Bu maç iyi oynadılar gecmis maclar gibi degildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk yarı evet , ikinci yaridaki gole kadar ki süreçten bahsettim rengo.Bu maç iyi oynadılar gecmis maclar gibi degildi
Bu ligde kimsenin bayern olmasına izin vermezler.. İzin verselerdi Galatasaray'ın çoktan 35'e yakın şampiyonluğu vardı. Ünal Aysal döneminde Galatasaray tam gaz devam ederken getirilen yabancı sınırı ve Galatasaray'ın durduruluşu hala hafızalarda.. O yabancı sınırı fb avrupa ligine gitmeyi başardığında kaldırılmıştı unutmayın bunları
Keza Galatasaray 2001 yılında üst üste 5. Kez şampiyonluğa giderken ki fahiş hakem hataları, UEFA süper kupayı kazanmış bir takımın önünde fb'nin nasıl şampiyon yapıldığını ve Galatasaray'ın bayern olmasının nasıl engellendiğini herkes unutmuş bakıyorumda..
Rahat olun bı ligde kimse bayern olamaz.. Olmaya yeltenen takımda alaşağı edilir..
Dün Okan Kocukun yediği golü gordum de gel golü at demiş resmen
Galatasaray'ın küme düşmemesi için kendini feda eden koca yürekli insanDün Okan Kocukun yediği golü gordum de gel golü at demiş resmen
evet ben de biraz tedirgin olmaktayım o postumdan sonraÜnsal gelmeden kacayim
Eee ? 30 milyon euro harcadık transferde.. alsaydık bir zahmet 4 tane kanat oyuncusu ?Bizde toplamda 1 tane kanat oyuncusu var lazyoda ise 4 tane azman gibi skor yapan kanat oyuncusu var bı zahmet şampuan olsunlar
?Ugurcan kac aldi ygsden
Konya daha iyi oynuyor