Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
Tahminimce 6-1 falan yeniliriz diye düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke post anında maçın 0-0 olabileceğine beynin basabilmiş olabilseydigiresun 2-0 geride. gol yiyerek mi boğuyor kayseriyi?
olması gereken bu zaten. "are you player" ve "jeepine binen topçunun tekmelenmesi" eksikliği yaşıyoruz barizbunu da kazanamazlarsa florya'da tekme tokatlar konuşmalı artık
olması gereken bu zaten. "are you player" ve "jeepine binen topçunun tekmelenmesi" eksikliği yaşıyoruz bariz
hatta en başta gitmeden geçmişe dönük maç sonu açıklama taraması yapılarak kerem gibi " çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyo abi ühüh" diyen ağlaklara girişilmeli
rakibi boguyor kesin kazanacak dedigin takım yarım saat icinde 2 gol yiyor. sen de utanıp özür dilerim ben futboldan bu kadar anlıyorum diyecegine bozuk turkceyle uste çıkmaya çalışıyorsun.Keşke post anında maçın 0-0 olabileceğine beynin basabilmiş olabilseydi
Sen bu kafayla git iddaa oyna, boş boş konuşmarakibi boguyor kesin kazanacak dedigin takım yarım saat icinde 2 gol yiyor. sen de utanıp özür dilerim ben futboldan bu kadar anlıyorum diyecegine bozuk turkceyle uste çıkmaya çalışıyorsun.
Mehmet bey maçı izledim de hangi istatistiğe göre gömüyordu 0-0 iken acaba ? Ortada bir maçtı 0 0 iken karşı karşıya kaçırdığı pozisyondan başka neyi vardı Giresunun? Zaten maç boktan bi maçtı üstünlük yoktu ki maçtaSen bu kafayla git iddaa oyna, boş boş konuşma
O günleri bekler gibisin.zorlu fikstür baslasin ozaman sen gör korkuyu, kacacak delik aricak yönetim ayni zamanda futbolcular, protestolar havada ucusacak.
ben o günü niye bekleyim elbette isteriz herzaman zirvdede olmayi ama yönetime gelenler sürekli yanlislar yapa yapa bu hale geldik, komisyonlar yanlis secimler, insan hazmedemiyor artik, kendimizi kandirmiyoruz durum ortada. yönetim bu isi ciddiye almazsa gittigimiz yer ucurum, maclari sürekli kaybederek taraftarda destegini kesti korkarim gelecek maclar tribünler bos kalacak yada gelenler futbolcuya kötü tezahuratda bulunacak ki bu futbolcuyu etkileyip maglubiyetlere yol acacak.O günleri bekler gibisin.
Tüh o zaman insallah kötü tezahurat olmaz, yoksa galibiyet serimiz biterben o günü niye bekleyim elbette isteriz herzaman zirvdede olmayi ama yönetime gelenler sürekli yanlislar yapa yapa bu hale geldik, komisyonlar yanlis secimler, insan hazmedemiyor artik, kendimizi kandirmiyoruz durum ortada. yönetim bu isi ciddiye almazsa gittigimiz yer ucurum, maclari sürekli kaybederek taraftarda destegini kesti korkarim gelecek maclar tribünler bos kalacak yada gelenler futbolcuya kötü tezahuratda bulunacak ki bu futbolcuyu etkileyip maglubiyetlere yol acacak.
FT senmisin?Tüh o zaman insallah kötü tezahurat olmaz, yoksa galibiyet serimiz biter
HihiFT senmisin?![]()
her hafta aynı şekil geliyoruz bu sefer tuttururuz inş