⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

bunu da kazanamazlarsa florya'da tekme tokatlar konuşmalı artık
olması gereken bu zaten. "are you player" ve "jeepine binen topçunun tekmelenmesi" eksikliği yaşıyoruz bariz

hatta en başta gitmeden geçmişe dönük maç sonu açıklama taraması yapılarak kerem gibi " çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyo abi ühüh" diyen ağlaklara girişilmeli

olması gereken bu zaten. "are you player" ve "jeepine binen topçunun tekmelenmesi" eksikliği yaşıyoruz bariz

hatta en başta gitmeden geçmişe dönük maç sonu açıklama taraması yapılarak kerem gibi " çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyo abi ühüh" diyen ağlaklara girişilmeli

%200

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 26. haftasında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından güç ve çeviklik çalışmaları gerçekleştirildi. Duran top organizasyonları sonrası son bölümde de çift kale taktiksel çalışma yapıldı. Antrenman soğuma hareketleriyle tamamlandı.

Fernando Muslera, özel program dahilinde takımdan ayrı topla saha çalışması yaptı. Işık Kaan Arslan da özel program dahilinde çalıştı.

Galatasaray Futbol Takımı, Göztepe maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayarak öğleden sonra da İzmir'e uçacak ve burada kampa girecek.

O günleri bekler gibisin.
ben o günü niye bekleyim elbette isteriz herzaman zirvdede olmayi ama yönetime gelenler sürekli yanlislar yapa yapa bu hale geldik, komisyonlar yanlis secimler, insan hazmedemiyor artik, kendimizi kandirmiyoruz durum ortada. yönetim bu isi ciddiye almazsa gittigimiz yer ucurum, maclari sürekli kaybederek taraftarda destegini kesti korkarim gelecek maclar tribünler bos kalacak yada gelenler futbolcuya kötü tezahuratda bulunacak ki bu futbolcuyu etkileyip maglubiyetlere yol acacak.

ben o günü niye bekleyim elbette isteriz herzaman zirvdede olmayi ama yönetime gelenler sürekli yanlislar yapa yapa bu hale geldik, komisyonlar yanlis secimler, insan hazmedemiyor artik, kendimizi kandirmiyoruz durum ortada. yönetim bu isi ciddiye almazsa gittigimiz yer ucurum, maclari sürekli kaybederek taraftarda destegini kesti korkarim gelecek maclar tribünler bos kalacak yada gelenler futbolcuya kötü tezahuratda bulunacak ki bu futbolcuyu etkileyip maglubiyetlere yol acacak.
Tüh o zaman insallah kötü tezahurat olmaz, yoksa galibiyet serimiz biter

Biz kondisyon konusunu çözene kadar ,10 ar dakika aralarla oynamalıyız.
10 dkk aktif dinlenme 10 dkk rakibi boğmak.

Duran toplar duran toplar duran toplar,rakipler ne kadar kapanırsa kapansın ciddi anlamda çalışmış her duran top bi penaltı kadar değerlidir.bizi sezon başından beri o meşhur 100 küsür duran top meselesini gerçekten çalışmış olsaydık 10-15 arası golümüz vardı ve belki şuan konyayla aynı puandaydık,doğranmalarımızı saymıyorum bile,kaç penaltımız güme gitti Allah bilir,her ne kadar kaçırsakta genede bi kaç maç almamıza yardımcı olacak kadarını atardık mutlaka.

Haa birde uzaktan şutlar diyecem ama şuanki mental çöküntünün üzerine rakiplerinde yakından baskı yaparak oynaması uzaktan şut atmaları zor kılıyor.

Duran toplar ve ceza sahası içinde karambol oluşturacak paslar,birde 10 ar dakika futbol anlayışı

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt