- 26 Kasım 2012
- 185.625
- 258.369
- 5.998
Birine küfür edecek olursam halile ederim. Sonra da göztepeliyi atmayan bilmemne çocuğu hakeme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca değil zaten yahu. Bugün salmışlar Campos'tan Torrent'e güvenin haberi diye bir senaryo. Yönetim bunlara harcadığı vakti diğer yerlere harcasa keşke.Hayır kardeşim savunduğun futbol anlayışı ile ilgili en ufak bir sahada bir eylemimiz yok ki önde baskı yapmıyoruz pas oyunu oynamıyoruz topa hükmetmiyoruz adamlar %71’e 29 topa hakim olmuşlar bütün mücadeleleri kaybediyoruz topu aldığımızda iki pas yapamıyoruz o zaman ne anladım ben pozisyonel futbol anlayışından.
Getir bülent korkmazı o da topun arkasına geçin on kişi defans yapın uzun top şişirin der.
Rezalet bir performans
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyi fikir aslında.Daha ofansif oynamalıyız
Bos bos mesajlar atmaya son verelimKimin bu takımı kurduğu belli. Bu takımı kuran şu an Galatasaray’ın bu başarısızlığını görüp ellerini ovuşturarak keyif çayını içiyordur bundan emin olun.
taylan zaten malum ama pulgar da kötü durumda
Kesinlikle.Bazı oyuncular Terim'in kovulması sebebiyle.sabote ediyorlar bence
şamarı yapıştırcan varya offffEkli dosyayı görüntüle 151865
Sene başından beri milyon tane gol yediren Taylan denen herifin ciddiyeti. Dahada hala forma şansı buluyor Allah belanızı versin