⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Birine küfür edecek olursam halile ederim. Sonra da göztepeliyi atmayan bilmemne çocuğu hakeme.

Taylan keske AS gitmeyip ameliyat olsaydi. Belki yazin onu satip adam gibi bir OS alirdik suan 8.lik icin oynuyorduk.

Hayır kardeşim savunduğun futbol anlayışı ile ilgili en ufak bir sahada bir eylemimiz yok ki önde baskı yapmıyoruz pas oyunu oynamıyoruz topa hükmetmiyoruz adamlar %71’e 29 topa hakim olmuşlar bütün mücadeleleri kaybediyoruz topu aldığımızda iki pas yapamıyoruz o zaman ne anladım ben pozisyonel futbol anlayışından.

Getir bülent korkmazı o da topun arkasına geçin on kişi defans yapın uzun top şişirin der.

Rezalet bir performans

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoca değil zaten yahu. Bugün salmışlar Campos'tan Torrent'e güvenin haberi diye bir senaryo. Yönetim bunlara harcadığı vakti diğer yerlere harcasa keşke.

454AADAE-B0B8-40CA-B85A-46A3402C4FFA.webp

Sene başından beri milyon tane gol yediren Taylan denen herifin ciddiyeti. Dahada hala forma şansı buluyor Allah belanızı versin

Acaba göztepenin bizden kaç sn.de topu aldığının bir istatistiki var mı? 6sn felandır galiba

hoca gomisi alırken muhammedi cıkarmaz inş oyundan

Ömer Bayram - Taylan bu takımın malzemecisi bile olamazlar. Bu kaçıncı basit hata ve yedirilen gol? Yok mu altyapıdan gençler?
Bjk neredeyse kadronun yarısı genç, fb 16 yaşında bebeyi oynatıyor ilk 11 de. Bu çöplerin maç kazanacağı yok. Altyapıdan alın orta saha, sol bek, sağ bek oynatın. Yazıklar olsun bu hale gelmemize sebep olan her kim varsa. Koltuğa yapıştı, kalkmıyor kendine başkan diyen zat. İhraç edilse yeridir. Bu camia bu kadarını görmedi.

terim varken kötü oynuyorduk bu adam geldiğinden beri çok çok kötü oynuyoruz yani bir td bir takımın başına geçince bir iki kıpırdanma olur takım kendini toplar fln bizimkisi daha kötüye gidiyor koskoca galatasaray topla oynama %28 fln gösterdi dk 35 de bu ömer bayram,babel,taylan ne iş yaparlar hani koca 45 dk yı göztepe oynadı bizi aptal gibi topun peşinden koşturdular yordular iki atağa çıkamıyor koca galatasaray rezil ettiniz bizi rezil

Geri
Üst Alt