Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.739
- 5.503
- 883
Penia
omar semih marcao ömer
pulgar pva
babel fegholi kerem
gomis
böyle cıkarsa şaşırmam bu herif.omar semih marcao ömer
pulgar pva
babel fegholi kerem
gomis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkan'ı herhangi bir takıma ver tekrar toparlar tekrar italya, almanya talipleri çıkar. Sorun bizim sistem ve sisteme hiç uymayacak oyuncu grubumuzda.Biraz düsündüm
![]()
Bu 11'in disinda kalanlar:
Ismail Cipe (Kaleci demeye bin sahit ister)
Fernando Muslera (Sakat)
Fatih Öztürk (Hasta)
Kaan Arslan (Sakat)
Gökay Güney (Bandirma begenmeyip geri yolladi)
Omar Elabdellaoui (Bir gözü neredeyse hic görmüyor)
Bartug Elmaz (Sözlesme uzatmadigi icin kadrolara alinmiyor)
Ryan Babel (Emekli)
Arda Turan (Emekli)
Sofiane Feghouli (Emekli)
Alpaslan Öztürk (Yedek stoper)
Semih Kaya (Yedek stoper)
Patrick van Aanholt (Artik bu adama yeniden uyuz olmaya basladim. Defansin d'sini bile yapmiyor)
Taylan Antalyali (Yeteneksiz)
Berkan Kutlu (Yeteneksiz)
Baris Yilmaz (Henüz Süper lig futbolcusu degil)
Halil Dervisoglu
Mostafa Mohamed
Cok alternatifsiz durumda kaldik ama beyefendiler dogru kadroyu sahaya sürmüyor israrla. Ömer Bayram'a yeniden muhtac olduk. Van Aanholt'un aciz futbolunu söylemeye gerek yok son maclarda... Hepsi mi kötü olur bir takimda?
Sorun sistem değil, takım olamamakta, aile olamamakta, huzurlu bir çalışma ortamında calisamamakta, kaos ortamında mutsuz bir ortamda futbol oynamaya çalışmaktaberkan'ı herhangi bir takıma ver tekrar toparlar tekrar italya, almanya talipleri çıkar. Sorun bizim sistem ve sisteme hiç uymayacak oyuncu grubumuzda.
renktaşım bu dediklerine katılıyorum ancak bizim sistem sıkıntımız olduğunu düşünüyorum yani tutturmuşuz 2 tane 6 numara diye tutturuyoruz öyle olunca ikisi de ne yerini biliyor ne de ne yapacağını. Taylan veya berkan tek oynarsa daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Ancak esas problem hücum organizasyonlarında, orta açmayı bilmeyen adamlarla orta açmayı deneyip duruyoruz.Sorun sistem değil, takım olamamakta, aile olamamakta, huzurlu bir çalışma ortamında calisamamakta, kaos ortamında mutsuz bir ortamda futbol oynamaya çalışmakta
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi sen bir işte çalıştığını düşün. Sabah kalkıp işe gidiyorsun. Bakıyorsun bütün iş arkadaşların mutsuz, asık suratlı, yüzlerinden düşen bin parça, kara denizde gemileri batmış, kimse kimseye selam dahi vermiyor. Birlikte çalıştığın iş arkadaşların arasında iletişim sıfır, kimse kimseyi takmıyor. Herkes kendi dünyasında, hayal âleminde. Şimdi sen böyle bir çalışma ortamında çalışmak ister misin? Dahası dünyanın en yetenekli insanı da olsan böyle bir ortamda başarılı olabilir misin? Diyelim 2 yıl sözleşmen var çalışmak zorundasın, o zaman günlerimi doldurayım da bir an önce bu rezil ortamdan kaçıp gideyim derdine düşmez misin? Dahası böyle bir iş yeri çalışıp, üretip, kar edebilir mi? İşyerinin patronu, fabrikanın sahibi bir şeyler yapmazsa, bu gidişatı değiştirmezse bu iş yeri 6 ayda iflas eder, kepenk kapatır. Galatasaray’daki durum tam da bu işte ligde küme düşerek iflas bayrağını çektik çekeceğiz.renktaşım bu dediklerine katılıyorum ancak bizim sistem sıkıntımız olduğunu düşünüyorum yani tutturmuşuz 2 tane 6 numara diye tutturuyoruz öyle olunca ikisi de ne yerini biliyor ne de ne yapacağını. Taylan veya berkan tek oynarsa daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Ancak esas problem hücum organizasyonlarında, orta açmayı bilmeyen adamlarla orta açmayı deneyip duruyoruz.
takım olamama mevzusu falan tamam da sence mesela "pva iyi bir orta kesici mi? kornerleri dahi ona kullandırıyoruz." yada "Babel kanatlarda çizgiye yakın oynayınca ve orta deneyince mi başarılır olur?". Bence ciddi bir teknik çözüm üretememe var.Şimdi sen bir işte çalıştığını düşün. Sabah kalkıp işe gidiyorsun. Bakıyorsun bütün iş arkadaşların mutsuz, asık suratlı, yüzlerinden düşen bin parça, kara denizde gemileri batmış, kimse kimseye selam dahi vermiyor. Birlikte çalıştığın iş arkadaşların arasında iletişim sıfır, kimse kimseyi takmıyor. Herkes kendi dünyasında, hayal âleminde. Şimdi sen böyle bir çalışma ortamında çalışmak ister misin? Dahası dünyanın en yetenekli insanı da olsan böyle bir ortamda başarılı olabilir misin? Diyelim 2 yıl sözleşmen var çalışmak zorundasın, o zaman günlerimi doldurayım da bir an önce bu rezil ortamdan kaçıp gideyim derdine düşmez misin? Dahası böyle bir iş yeri çalışıp, üretip, kar edebilir mi? İşyerinin patronu, fabrikanın sahibi bir şeyler yapmazsa, bu gidişatı değiştirmezse bu iş yeri 6 ayda iflas eder, kepenk kapatır. Galatasaray’daki durum tam da bu işte ligde küme düşerek iflas bayrağını çektik çekeceğiz.
O konuda haklısın Kayseri maç boyunca 2 kez gelip birini attı biz 90 dakikada 20 kez ceza sahası içerisine girmişiz, 1 golü zar zor attık. Ulan 20 kez ceza sahası içerisindesin, kör olsan topal olsun 2-3 tanesini atarsın be. %62 topla oynayan taraf biziz, 24 tane şut çekmişiz onlar 6 şut çekmiş, 13 tane korner kullanmışız onlar 3 tane kullanmış. Allah belanızı sizin oyuncu bozuntuları...torrentmiş, taktikmiş, hakemmiş, berkanmış, morutanmış geçtim artık... birşey olmaz hiçbirinden...
bu vakitten sonra tek olayımız var: Gol Kaçırmamak!!!
ulan boş kale dahil atamıyorlar illa yeni Tv aldıracaklar