⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Penia
omar semih marcao ömer
pulgar pva
babel fegholi kerem
gomis​
böyle cıkarsa şaşırmam bu herif.

Deplasman, Göztepe taraftarı, Pazartesi akşamı, Torrent, Berkan Taylan orta sahası vb.

Alt alta yazınca 0 puan bizi bekliyor gibi duruyor.

Morutan bastan oynamali. DIkine giden iki oyuncu var takimda birisi Kerem digeri Morutan

Takım olmayı başaramadık bu sezon maalesef. Bunda, içerde ve dışarda olmak üzere bir sürü etmen olsa da bu kötü gidişatın 1. ve tek sorumlusu Burak Elmas ve yönetimdir. TFF ile kazanamayacağı bir savaşa girdi. Hakemlere cephe aldı. Takımın doğranmasına göz yumdu. Genç ve tecrübesiz, ne olduğu bilinmeyen oyuncularla doldurdu takımı. Teknik direktör tercihinde büyük hata yaptı. Bunlardan daha da önemlisi huzurlu ve iyi bir çalışma ortamı sunamadı takıma. Hep bir tartışma, hep bir kaos, hep bir tantana, her kafadan bir ses. Bu ortamda Ronaldo olsa bile başarısız olurdu. Takımın ahengi yok. Medyanın satılık kalemlerine karşı sesini çıkaramadı. Burak Elmas gidene kadar bu ben takımın pek değişeceğini sanmıyorum. En az suçu oyuncu ve teknik direktörde bulurum ben. Avrupa’daki ölüm grubunda namağlup lider çıkan takımın aynı oyuncuları dönüp Denizli’ye eleniyorsa ben oyunculardan çok onları kaosa sürükleyen yönetime yazarım. Kesinlikle kaliteli oyuncularımız var. Yetersiz ve kötü demeyin boşuna. Domenec Torrent’e de boşuna kötü teknik direktör demeyin. Fatih Terim’in başarısız olduğu takımı istersen Jose Morunho’ya ver, o da başarısız olurdu. Yine de Fatih Terim’i gönderiyorsan yerine Okan Buruk’u getirmek daha doğru olurdu. Oyuncular içinse şevklerini kaybetmişler, sahada oynamak istemiyorlar, oynarken eziyet çekiyorlar ve izleyenlere de eziyet çektiriyorlar. Moralleri sıfır. Yaptıkları işten zevk almıyorlar. Bu da yine Florya’da bir aile ortamının kurulamaması nedeniyle oluyor. Herkes birbirinden kopuk. Takım mutsuz. Kimse kimseye yardım etmiyor. Mekanik ve robot gibi hareket ediyorlar. Duygu yönü yok. Motivasyon yok, konsantrasyon desen sıfır. Tek bir hedef etrafında birliktelik yok. Bu ortamı düzeltecek yine yönetimdir. ama Burak Elmas yönetimi değil. Onlar Mart ayında ibra edilmezler ve seçim kararı alırlar, Mayıs ayında da defolup giderler inşallah. Yerine Fatih Terim başkan olur, Ali sabancı başkan olur, Ünal Aysal başkan olur, Metin Öztürk başkan olur. Bahattin Demirbilek başkan olur, bizde aday çok. Bizden giden kiralık oyuncularımızın da gittikleri takımın en iyi oyuncuları arasına giriyorlar, bakın Okan Kocuk’a, Yunus Akgün’e, Emre Akbaba’ya, Ozornwafor’a. Halbuki bakıyorum geçen sezon şampiyonluğu 2 golle kaçıran kadroya. O kadroya sadece Gedson Fernandes’i ekleyerek bile çok daha iyi bir takım kurulabilirdi. Tek 1 transfer bile yetecekken 10 oyuncu gönderip 10 oyuncu aldık sonuç ortada. Son bir konu da taraftara açmak gerekiyor. Oyunculara hiç yardımcı olmuyorlar. Statta oyuncuları ıslıklamalarının hiç bir izahı yok.

Biraz düsündüm

0vqorm8n.jpg

Bu 11'in disinda kalanlar:

Ismail Cipe (Kaleci demeye bin sahit ister)
Fernando Muslera (Sakat)
Fatih Öztürk (Hasta)
Kaan Arslan (Sakat)
Gökay Güney (Bandirma begenmeyip geri yolladi)
Omar Elabdellaoui (Bir gözü neredeyse hic görmüyor)
Bartug Elmaz (Sözlesme uzatmadigi icin kadrolara alinmiyor)
Ryan Babel (Emekli)
Arda Turan (Emekli)
Sofiane Feghouli (Emekli)

Alpaslan Öztürk (Yedek stoper)
Semih Kaya (Yedek stoper)
Patrick van Aanholt (Artik bu adama yeniden uyuz olmaya basladim. Defansin d'sini bile yapmiyor)
Taylan Antalyali (Yeteneksiz)
Berkan Kutlu (Yeteneksiz)
Baris Yilmaz (Henüz Süper lig futbolcusu degil)

Halil Dervisoglu
Mostafa Mohamed

Cok alternatifsiz durumda kaldik ama beyefendiler dogru kadroyu sahaya sürmüyor israrla. Ömer Bayram'a yeniden muhtac olduk. Van Aanholt'un aciz futbolunu söylemeye gerek yok son maclarda... Hepsi mi kötü olur bir takimda?
berkan'ı herhangi bir takıma ver tekrar toparlar tekrar italya, almanya talipleri çıkar. Sorun bizim sistem ve sisteme hiç uymayacak oyuncu grubumuzda.

Son düzenleme:
Hangi kadroyu çıkaracak bilmiyorum ama artık Allah rızası için şu Van Aanholt denen rezil rüsvayı oynatmasın. Son maç da dahil olmak üzere bıktık bunun beki boş bırakıp yedirdiği gollerden, Orta açmayı bilmez, pas atmayı beceremez bir sol bek daha önce görmemiştim.

3'lü oynasın gerekirse veya Boey i alsın oraya ama bu rezil herif artık oynamasın mümkünse. Taylan ve Berkan'dan bile rezil bunun sahada duruşu, pozisyon alışı. Üstelik kaptırdığı ve yedirdiği gollere rağmen bir o kadar da gamsız.

Sorun sistem değil, takım olamamakta, aile olamamakta, huzurlu bir çalışma ortamında calisamamakta, kaos ortamında mutsuz bir ortamda futbol oynamaya çalışmakta

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
renktaşım bu dediklerine katılıyorum ancak bizim sistem sıkıntımız olduğunu düşünüyorum yani tutturmuşuz 2 tane 6 numara diye tutturuyoruz öyle olunca ikisi de ne yerini biliyor ne de ne yapacağını. Taylan veya berkan tek oynarsa daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Ancak esas problem hücum organizasyonlarında, orta açmayı bilmeyen adamlarla orta açmayı deneyip duruyoruz.

renktaşım bu dediklerine katılıyorum ancak bizim sistem sıkıntımız olduğunu düşünüyorum yani tutturmuşuz 2 tane 6 numara diye tutturuyoruz öyle olunca ikisi de ne yerini biliyor ne de ne yapacağını. Taylan veya berkan tek oynarsa daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum. Ancak esas problem hücum organizasyonlarında, orta açmayı bilmeyen adamlarla orta açmayı deneyip duruyoruz.
Şimdi sen bir işte çalıştığını düşün. Sabah kalkıp işe gidiyorsun. Bakıyorsun bütün iş arkadaşların mutsuz, asık suratlı, yüzlerinden düşen bin parça, kara denizde gemileri batmış, kimse kimseye selam dahi vermiyor. Birlikte çalıştığın iş arkadaşların arasında iletişim sıfır, kimse kimseyi takmıyor. Herkes kendi dünyasında, hayal âleminde. Şimdi sen böyle bir çalışma ortamında çalışmak ister misin? Dahası dünyanın en yetenekli insanı da olsan böyle bir ortamda başarılı olabilir misin? Diyelim 2 yıl sözleşmen var çalışmak zorundasın, o zaman günlerimi doldurayım da bir an önce bu rezil ortamdan kaçıp gideyim derdine düşmez misin? Dahası böyle bir iş yeri çalışıp, üretip, kar edebilir mi? İşyerinin patronu, fabrikanın sahibi bir şeyler yapmazsa, bu gidişatı değiştirmezse bu iş yeri 6 ayda iflas eder, kepenk kapatır. Galatasaray’daki durum tam da bu işte ligde küme düşerek iflas bayrağını çektik çekeceğiz.

Şimdi sen bir işte çalıştığını düşün. Sabah kalkıp işe gidiyorsun. Bakıyorsun bütün iş arkadaşların mutsuz, asık suratlı, yüzlerinden düşen bin parça, kara denizde gemileri batmış, kimse kimseye selam dahi vermiyor. Birlikte çalıştığın iş arkadaşların arasında iletişim sıfır, kimse kimseyi takmıyor. Herkes kendi dünyasında, hayal âleminde. Şimdi sen böyle bir çalışma ortamında çalışmak ister misin? Dahası dünyanın en yetenekli insanı da olsan böyle bir ortamda başarılı olabilir misin? Diyelim 2 yıl sözleşmen var çalışmak zorundasın, o zaman günlerimi doldurayım da bir an önce bu rezil ortamdan kaçıp gideyim derdine düşmez misin? Dahası böyle bir iş yeri çalışıp, üretip, kar edebilir mi? İşyerinin patronu, fabrikanın sahibi bir şeyler yapmazsa, bu gidişatı değiştirmezse bu iş yeri 6 ayda iflas eder, kepenk kapatır. Galatasaray’daki durum tam da bu işte ligde küme düşerek iflas bayrağını çektik çekeceğiz.
takım olamama mevzusu falan tamam da sence mesela "pva iyi bir orta kesici mi? kornerleri dahi ona kullandırıyoruz." yada "Babel kanatlarda çizgiye yakın oynayınca ve orta deneyince mi başarılır olur?". Bence ciddi bir teknik çözüm üretememe var.

Maça gelecek var mı?

GS tarafından nasıl girebilirim?

Bende Göztepe passosu var?

Çok üzücü bir tablo ama direkt altımızda yer alıyorlar, dikkat etmek gerek

1644829137904.png

Maçın pazartesi olması adımıza bir avantaj 9 gün aramız olmuş oluyor. Ben olsam hafta ortası İzmir'e gider, futbol sahası olan bir otelde 3-5 gün kamp yapardım maçtan önce oyuncular moral kazansın diye ama Burak Elmas para yok diye hayatta kabul etmez. Hatay ligi 4. sırada bitirip Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyor. Umarım bugün Göztepe, Hatay karşısında puan kaybeder. Birkaç oyuncuları cezalı duruma falan düşer, Atakan, Ndiaye ve İrfancan Eğribayat sarı kart sınırında. Bu akşamki maç küme düşmememiz açısından çok kritik öneme sahip.

aynen bilgisayar oyunu gibi puan kaybetdikçe bir sonraki maç hemen yarın oynansın istiyor insan.. geçmez bu hafta

Torrent şu maçı kazansın ben de ağzımı açıp daha da bişey demem en azılı Torrent savunucusu olurum o kadar netim ki Galatasaray son kurşunlarını attı artık futbolcuların ayakta kalabileceğini sanmıyorum önümüzdeki 6-7 maçta filan galibiyet alabileceğini sanmıyorum bu takımın

Ben bu maçta ciddi ciddi 3'lü defans oynamamız gerektiğini düşünüyorum, biri şu Torrent denen teknik direktör bozuntusuna şunu aktarsın nolur, Göztepe deplasmanında önce gol yememeye odaklanmalı, atacağımız 1 golle galip gelmeyi hedeflemeliyiz. Gerçi bu takım hiç bir maçta gol yemeden rahat edemiyor ama inşallah rakipten daha fazla gol atmayı başarırız bu sefer. Berkan, Taylan ve Aanholt kesilmeli. Morutan ilk 11 başlamalı. Umarım Torrent 4-2-3-1 formasyonuna takıntılı biri değildir. Bazı maçlar sistemi değiştirmek gerekir.

Pena
Nelsson Pulgar Marcao
Boey EmreK. Cicaldau ÖmerB.
Morutan Kerem
Gomis

torrentmiş, taktikmiş, hakemmiş, berkan morutan falan geçtim artık... birşey olmaz hiçbirinden...

bu vakitten sonra tek olayımız var: Gol Kaçırmamak!!!

ulan boş kale dahil atamıyorlar gerçekten yeter yahu

torrentmiş, taktikmiş, hakemmiş, berkanmış, morutanmış geçtim artık... birşey olmaz hiçbirinden...

bu vakitten sonra tek olayımız var: Gol Kaçırmamak!!!

ulan boş kale dahil atamıyorlar illa yeni Tv aldıracaklar
O konuda haklısın Kayseri maç boyunca 2 kez gelip birini attı biz 90 dakikada 20 kez ceza sahası içerisine girmişiz, 1 golü zar zor attık. Ulan 20 kez ceza sahası içerisindesin, kör olsan topal olsun 2-3 tanesini atarsın be. %62 topla oynayan taraf biziz, 24 tane şut çekmişiz onlar 6 şut çekmiş, 13 tane korner kullanmışız onlar 3 tane kullanmış. Allah belanızı sizin oyuncu bozuntuları...

Geri
Üst Alt