⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

O konuda haklısın Kayseri maç boyunca 2 kez gelip birini attı biz 90 dakikada 20 kez ceza sahası içerisine girmişiz, 1 golü zar zor attık. Ulan 20 kez ceza sahası içerisindesin, kör olsan topal olsun 2-3 tanesini atarsın be. %62 topla oynayan taraf biziz, 24 tane şut çekmişiz onlar 6 şut çekmiş, 13 tane korner kullanmışız onlar 3 tane kullanmış. Allah belanızı sizin oyuncu bozuntuları...
abi neredeyse Ekim sonundaki Beşiktaş maçından beri her maç aynı. arada bir tek Marsilya ya vurduğumuz oldu...ne boş kale ne penaltı atamıyorlar yahu, dönüşünde de abuk sabuk topları içeri alıyorlar. Bu hafta mostafanın golü bile kalecinin üzerine... Taktik idamanından önce doktora götürsünler tüm takımı

En kotusude ne biliyormusunuz, allah gostermesin bu sene 2 lige dusursek. Gs diye birsey kalmaz. O aldigimiz uefa-super kupa nin degeri cope gider. Insanlar bizi uefa kupasi yerine kume dusmus takim olarak anicak. konustugumuz konulara bakin..bu hale sokanlarin allah belasini versin beyinsiz herifler.

oynanan futbol olarak çok büyük ihtimal küme düşecek zaten bu takım
tek ihtimal son haftalarda hakem itmesiyle rakipleri kırmızı kart penaltılarla kıymaya çevirmeleri (işin buraya geleceğini düşünüyorum)
bu da mı olmadı o zaman küme düşme kalkar ki küme düşmekten daha büyük bir rezillik olarak hayatımıza devam ederiz

Gomis & Mohammed ikilisini aynı anda görür müyüz sahada çift ön liberolu 4-4-2 de çift forvet olarak? Artık yakaladığı pozisyonları gole çevirecek oyuncular görmek istiyorum sahada. Kaleciyle karşı karşıya gol kaçıran, önündeki adama pas vermekten aciz Berkan gibi, Cicaldau gibi, Halil Dervişoğlu gibi oyuncular takımdan uzak dursun.

Pena
Boey Nelsson Marcao Aanholt
EmreK. Pulgar Taylan Kerem
Mohammed Gomis

Küme diye diye getirdiniz takimi bu duruma, bravo valla. Ne kadar merakli varmis. 7 - 9 puan fark varken durumun farkina varip takim son derece desteklenmeliydi. Yok efendim bu hoca su hoca, yok tff, yok yönetim. Herseyi kenara birakip takim desteklenmeli. Tepki verip tamamen bitiriyorlar takimi. Bu takim uefa grubu gecmedimi, neden? Cokmu iyi oldugundan? Hayir, taraftar istedigi icin. Bu durumdan cikmasi yine tataftarin kendi elinde.

Bu maçta alınacak bir galibiyet bir sonraki hafta Rize maçında stadın dolması anlamına gelir ki o gazla da 40 bin taraftar önünde Gedson Fernandes'li Rize'ye 4 gol atarak oyuncular kendilerine gelir ve maç sonu oyuncuları tek tek isimleriyle tribünlere çağırarak 3'lü çektiririz ve taraftar takımla oyuncularıyla barışır, bütünleşir, kenetlenir, sevgi seli yumak olur. Var bir hayalimiz...

Pena
Boey Nelsson Marcao Ömer
Pulgar Cica
Fegh
Emre Mohamed Kerem

Tercihimdir. Berkan Taylan ikilisini görmek istemiyorum artık
Çıkması gereken kadro bu kayseri maçından öncede yazmıştım bu kadroyu ama torrent efendi berkan taylan ikilisinden vazgeçemiyor boşuna kadro yazıyoruz

Pena
Boey Nelsson Marcao Ömer
Pulgar Taylan/Cica
Halil
Morutan Mo/Gomis Kerem

Takım olmayı başaramadık bu sezon maalesef. Bunda, içerde ve dışarda olmak üzere bir sürü etmen olsa da bu kötü gidişatın 1. ve tek sorumlusu Burak Elmas ve yönetimdir. TFF ile kazanamayacağı bir savaşa girdi. Hakemlere cephe aldı. Takımın doğranmasına göz yumdu. Genç ve tecrübesiz, ne olduğu bilinmeyen oyuncularla doldurdu takımı. Teknik direktör tercihinde büyük hata yaptı. Bunlardan daha da önemlisi huzurlu ve iyi bir çalışma ortamı sunamadı takıma. Hep bir tartışma, hep bir kaos, hep bir tantana, her kafadan bir ses. Bu ortamda Ronaldo olsa bile başarısız olurdu. Takımın ahengi yok. Medyanın satılık kalemlerine karşı sesini çıkaramadı. Burak Elmas gidene kadar bu ben takımın pek değişeceğini sanmıyorum. En az suçu oyuncu ve teknik direktörde bulurum ben. Avrupa’daki ölüm grubunda namağlup lider çıkan takımın aynı oyuncuları dönüp Denizli’ye eleniyorsa ben oyunculardan çok onları kaosa sürükleyen yönetime yazarım. Kesinlikle kaliteli oyuncularımız var. Yetersiz ve kötü demeyin boşuna. Domenec Torrent’e de boşuna kötü teknik direktör demeyin. Fatih Terim’in başarısız olduğu takımı istersen Jose Morunho’ya ver, o da başarısız olurdu. Yine de Fatih Terim’i gönderiyorsan yerine Okan Buruk’u getirmek daha doğru olurdu. Oyuncular içinse şevklerini kaybetmişler, sahada oynamak istemiyorlar, oynarken eziyet çekiyorlar ve izleyenlere de eziyet çektiriyorlar. Moralleri sıfır. Yaptıkları işten zevk almıyorlar. Bu da yine Florya’da bir aile ortamının kurulamaması nedeniyle oluyor. Herkes birbirinden kopuk. Takım mutsuz. Kimse kimseye yardım etmiyor. Mekanik ve robot gibi hareket ediyorlar. Duygu yönü yok. Motivasyon yok, konsantrasyon desen sıfır. Tek bir hedef etrafında birliktelik yok. Bu ortamı düzeltecek yine yönetimdir. ama Burak Elmas yönetimi değil. Onlar Mart ayında ibra edilmezler ve seçim kararı alırlar, Mayıs ayında da defolup giderler inşallah. Yerine Fatih Terim başkan olur, Ali sabancı başkan olur, Ünal Aysal başkan olur, Metin Öztürk başkan olur. Bahattin Demirbilek başkan olur, bizde aday çok. Bizden giden kiralık oyuncularımızın da gittikleri takımın en iyi oyuncuları arasına giriyorlar, bakın Okan Kocuk’a, Yunus Akgün’e, Emre Akbaba’ya, Ozornwafor’a. Halbuki bakıyorum geçen sezon şampiyonluğu 2 golle kaçıran kadroya. O kadroya sadece Gedson Fernandes’i ekleyerek bile çok daha iyi bir takım kurulabilirdi. Tek 1 transfer bile yetecekken 10 oyuncu gönderip 10 oyuncu aldık sonuç ortada. Son bir konu da taraftara açmak gerekiyor. Oyunculara hiç yardımcı olmuyorlar. Statta oyuncuları ıslıklamalarının hiç bir izahı yok.

Ben o kafayi anlamadim iste. Burada da takti herkes genc oyunculara vs.. Abi yavas yavas alinirdi, 1-2 eklenirdi. Atiyorum gecen seneki kadroya, Morutsan eklense fena mi olurdu belki daha basarili olabilirdi.. Ya da baska bir oyuncu isim bagimsiz yaziyorum. Defansi da anladim hadi, memnun degildik Luyindama'dan. Cica falan inanilmaz gereksiz transferler, Gedson'u alip bir tane de 6-numara tamam. Haa Babel gittigi senaryoda oraya da acik oyuncusu. Bakinca 3-4 transfer yetiyormus. Muslera supriz tabi yine sakatlandi vs.. Neyse, kotu planlama, kotu zamanlama, biriken sozlesmeler (cikilamadi: Babel-Feghouli vs..)..

İlk yarıda belli edecek kendini takım inşallah yakaladığımız pozisyonları bu sefer gole çeviririz ve ilk yarıyı 2 farkla bitiririz. İlk yarıyı 2 farkla bitirirsek maçı kesin kazanırız. Daha önce oynadığımız hiçbir maçın ilk yarısını 2 farkla bitirmemişiz.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

emre yoktu kayseri maçında o yüzden torrent efendi dediğini yapmadı ahbap
Berkan ve taylanı oynatmaması için emrenin olmasımı gerekiyor ahbap kerem ömer halil oynatırsın ahbap en kötü birini oynatmazsın ama bu yardımcı eleman inatla ptt 1.lig orta sahasıyla başlıyor her maça

Berkan ve taylanı oynatmaması için emrenin olmasımı gerekiyor ahbap kerem ömer halil oynatırsın ahbap en kötü birini oynatmazsın ama bu yardımcı eleman inatla ptt 1.lig orta sahasıyla başlıyor her maça

berkanı oynatmasa iyiydi ewet ömeri fln oynatabilirdi o mewkide.

Küme diye diye getirdiniz takimi bu duruma, bravo valla. Ne kadar merakli varmis. 7 - 9 puan fark varken durumun farkina varip takim son derece desteklenmeliydi. Yok efendim bu hoca su hoca, yok tff, yok yönetim. Herseyi kenara birakip takim desteklenmeli. Tepki verip tamamen bitiriyorlar takimi. Bu takim uefa grubu gecmedimi, neden? Cokmu iyi oldugundan? Hayir, taraftar istedigi icin. Bu durumdan cikmasi yine tataftarin kendi elinde.

katiliyorum.

kadro ne kadar yeteneksizde olsa desdeklemek lazim.

protestonun zamani degil simdi.

Obinna sarı kart cezalısıydı bizim maçta 11'e dönecek Di Santo'da şutları fena değil PVA ve Halil eşleşmesi soru işaretleri yaratıyor içeride tam kapasite Göztepe'yi yenmek için özgüvenli bir takım lazım o da yok işin neresinden bakarsak bakalım sıkıntılı maç olacak. Obinna ve Göztepe seyircisinin baskısı sırasında bizim takımda topu kim kaptırmadan çıkaracak bunu yapabilecek tek bir adamımız dahi yok en iyisi Avrupa'daki sisteme dönmemiz olur pas oyunu değil 11 kişi kapanıp Lazio ve Marsilya deplasmanları gibi öncelikle 0-0'a bağlamamız lazım sonrasında kontra atakla gol aramalıyız aksi taktirde bu takımın diğer sistemlerle puan alması mucize olur.

ağır olacak ama kaybedersek küme düşeriz. hatta ben sezon sonuna kadar bu takımın maç kazanabileceğine inanmıyorum. bu kadar pısırık bir oyuncu grubu ve kendi oyuncusuna kendi sahasında baskı yapan taraftarla sonumuzu hiç iyi görmüyorum.

Geri
Üst Alt