⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

elmas ve avanelerinden aylardır ne mac önü ne mac sonu ses yok bu işin arkasından pis kokular geliyor bakalım cıkar yakında

Çok net yeniliriz ancak skor tahmini yapamıyorum.

Çıkması gereken kadro bu kayseri maçından öncede yazmıştım bu kadroyu ama torrent efendi berkan taylan ikilisinden vazgeçemiyor boşuna kadro yazıyoruz
>
Pena
Boey Nelsson Marcao Ömer
Pulgar Cica
Fegh
Emre Mohamed Kerem

Tercihimdir. Berkan Taylan ikilisini görmek istemiyorum artık

4213(433) tercihine nazaran
benim tercihim >
*424 olurdu... ustte sevgili onur tarafindan eklenmis olan diziliste tek degisimi fegi yedege, gomisi mustafa ile yan yana oynatirdim....
424 brezilya dna'sina islenmis bir kurulum. fatih terim ilk zamanlarinda ozellikle tsyd maclarinda mac icerisinde denemisti hafizam yaniltmiyorsa...
misal yabanci hocalardan conte de yakin gecmiste denemis sonrasinda 3luye gecis yapmisti...

orta sahalar ve hücumcular arasinda hic oynamamasi gerekenler:
feghouli-arda-babel-baris-berkan-bartug-taylan

geriye kalanlardan cikan kadro:

Pena
Boey Nelsson Marcao Ömer
Pulgar Cicaldau
Emre Morutan Kerem
Gomis

Alpaslan-Semih-Omar-Aanholt-Halil-Mustafa

Bu kadro üzerinde fazla oynamamak lazim. Emre'den sol bek cikarip Ömer'i kesip Halil'i koyabiliriz bir ihtimal. Veya Emre'yi sol beke cekip Ömeri'i orta sahaya, Cicaldau forvet arkasina, Morutan sag tarafa gececek. Van Aanholt'u yabanci sinirina kurban veriyoruz.​
Hocam yalvarırım şu Ömer'i sol beke yazmayın. Bakın bu adamın sol bek oynadığı hiç bir maçı kazanmamışız. Orta sahaya yazın ama n'olur sol beke yazmayın lütfeeeeeen...

Hocam yalvarırım şu Ömer'i sol beke yazmayın. Bakın bu adamın sol bek oynadığı hiç bir maçı kazanmamışız. Orta sahaya yazın ama n'olur sol beke yazmayın lütfeeeeeen...
emre kilinc'i sol beke koyup ömer'i orta sahaya, morutan'i sag tarafa, cica'yi forvetin arkasina alalim o vakit. van aanholt'tan bir sey gelecegi yok maalesef.

emre kilinc'i sol beke koyup ömer'i orta sahaya, morutan'i sag tarafa, cica'yi forvetin arkasina alalim o vakit. van aanholt'tan bir sey gelecegi yok maalesef.
Van aanholt konusunda hem fikiriz. Valla emre kılınç bilemedim, Semihi sağ bek yapıp, Sacha'yi sola alsak? Hadi en kötü Berkan'ı koyarız, en azından koşar, kademe yapar (zaten yaptığı başka bişey yok). Harbiden bizim yerli oyuncular çok kalitesiz ya.

Ne Berkan'i ne de Cicaldau'yu görmek istemiyorum. Bizi galibiyete götürecek ilk 11'i acikliyorum.

Pena
Boey Nelsson Marcao PvA
Pulgar Taylan
Emre Halil Kerem
Gomis

Göztepe ve Rize maçlarıyla birlikte kümede kalma mücadelesinin dışına çıkacağımızı umuyordum ama yorgun ve eksik KS u bile yenemeyince emin olamıyorum artık doğrusu...

Taylan-Berkan-Cicaldau; ex Hocamızın şampiyonluk kadrosunun as orta saha oyuncuları!..Mümkün olsa hiçbirini görmek istemem, olabildiğince az görelim bari. Berkan ille oynayacaksa solbekte denensin isterim; o orta sahada yapamıyor (Taylan' dan daha kötü görüntü vermeyi başardı!), Ömer solbekte olmuyor; PVA yabancı kontenjanını harcamaya değer mi, tartışılır?..

Ligde en yüksek transfer bütçesini harcamışken, yakın tarihin en çaresiz Galatasaray takımın izlemek nasıl bir cefadır, nasıl bir sınanmadır?..

Geri
Üst Alt