⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

749e31203a60bdc48acec24f98a0cd191773638.jpg

Böyle bir 11 ile çıksak nasıl olur?
1. ışık kaan sakat
2. berkan kutlu kanadı kullanamaz. bek oynayacaksa 4-3-3 veya 4-2-3-1'de oynar. onunde biri olması lazım.
3. feghouli kaleye o kadar uzakta işe yaramaz.
4. gomis zor top alır.
5. rakibin iki beki de paso hucuma cıkar.

Taylan ve PvA yeterince iskence yapmadilarmi usta? Halen kadrolara nasil yaziyoruz. Yada Halil donup donup sonunu getirememesi sifir savunmasi yetmedimi. Nerden tutsak elimizde kaliyo. Begenilmeyen Cica en az Taylan kadar savunma yapip onun 2 sezonda uretemedigi gol ve asisti bu yil yapti, ustelik forvetleri dokulen kumeye oynayan takimda. Bu takimda sahaya cikacak iki yerli Emre-Kerem olur. 3.’yu gerekirse Semih yaparim yine oynatmam Taylan. Illallah demediysek artik bize bulundugumuz konum mustehak. Yanlis anlama caresizligimizide gormezlikten gelmiyorum ama Taylan mumkunse 18’de dahi olmasin.

Kusura bakma bildirim gelmemis simdi görüyorum.

Vallah Cica'nin defans yapmasini birak sahada oldugunu bile göremiyoruz mac boyunca. Ben de Taylan'a bayildigimdan yazmiyorum zaten, belli ki Pulgar daha tam hazir degil. Yoksa tek o oynasin derdim orada. Halil'i de Gomis ile iyi anlasacagini düsündügümden yazdim. Takimin en büyük sorunlarindan biri kreatif futbolcu eksikligi. Nerede beceriksiz düz adam varsa topladilar takima.

PvA o kadar da kötü degil aslinda, ben de kiziyordum önceden ama bu herifin bayagi bi asistini yediler. Rahat bi 6-7 asisti olurdu daha. Ömer'i sol bekte görmek dahi istemiyorum.

Pazartesi maç mı olur ya? Keşke Cumartesi falan olsaydı.

Futbol Takımımızın, Göztepe maçı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği akşam idmanını saat 16.30'dan itibaren @GSTV, GALATASARAY.COM | Galatasaray SK Resmi Medya Portalı ve YouTube kanalımızdan canlı yayınla izleyebilirsiniz.

idmanı teakip edebilirisiniz küfretmek istiyorsanız

3 puani cebe atalım bu maç.

youtube de gs canlı antrenman vardı ,accayip hırslı saldırgan bi top kapma çalışması oldu,öylesine bi antrenman görüntüsü görmedim bu defa,gözlemlerimde yanılmıyorsam rakip baskısından yakın zamanda kolayca çıkılabilecek gibi ve yapılan presslerimizde yalancı olmayacak.
göztepe maçında bi önceki maçlara göre daha diri bi gs görürsek şaşırmayacam.

ama maçı kazanacağımız gol ya da goller gelmezsse gene düşüş olabilir mental anlamda.

Alanya deplasmanında iyi oynamıştık, biraz şanslı, biraz da becerikli olsak 3 puan almamız işten bile değildi, galibiyeti kıl payı kaçırdık. Umarım bu maçta şans bizim yüzümüze güler, yakaladığımız fırsatları da gole çevirirsek inşallah 3 puan alan taraf biz olacağız bu maçta.

Alanya deplasmanında iyi oynamıştık, biraz şanslı, biraz da becerikli olsak 3 puan almamız işten bile değildi, galibiyeti kıl payı kaçırdık. Umarım bu maçta şans bizim yüzümüze güler, yakaladığımız fırsatları da gole çevirirsek inşallah 3 puan alan taraf biz olacağız bu maçta.
Hatay deplasmanınıydı o
Alanya da doğru düzgün pozisyon dahi bulamamıştık

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göztepe - Galatasaray Tribün doluluk oranı
█████████████████░ %98,7
(Genel Bilet Satış 19.472 / 19.713)

Geri
Üst Alt