⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

önümüzdki göztepe ve rize maçları çok öneli ondan sonraki fikstür cehennem resmen. bir tel malatya ve antalyayı yeneriz. bjk, konya, fb, başaksehir, ads antep falan çok zor lan

Kafamda bu macin cesitli simulasyonlarini yapiyorum birkac gundur ve maalesef beraberlikten baska bir sonuc cikaramiyorum

antalya yendi, giresun yenerse kayseriyi, bizde bunlara kaybedersek, 16i oluyoruz ki bu küme demek. inanmayanlar inansa artik iyi olur durumun ciddiyetinin farkina varin, düsüyoruz fikstürümüz cok zor.

antalya yendi, giresun yenerse kayseriyi, bizde bunlara kaybedersek, 16i oluyoruz ki bu küme demek. inanmayanlar inansa artik iyi olur durumun ciddiyetinin farkina varin, düsüyoruz fikstürümüz cok zor.
3 takım olsa iyi 4 takım düşecek renktas korkuyorum

Giresun kayseriyi boğuyor alırlar maçı, göztepe de bizi yenerse eyvah ki ne eyvah, haftaya da rize ye puan kaybedersek korkulan olacak gibi

gelecek seneyle beraber uzun yıllar sadece GS ve f5 in ligde ilk ikiye ambargo koyacağını tahmin ediyorum.gerçekleşmesini umduğum konulardan biride bu sezon sonu son 3 şampiyonluğu yaşayan takımların şike yaptıklarına dair soruşturma açılması ve sezon başlamadan hamsininde akbilinde kargalarında şampiyonluklarının ellerinden alınıp şike yaptıkları maç sayısı kadar eksi puanla lige başlamaları .

tabii benimkisi tahmin gerçeği ancak ALLAH bilir elbet

Geri
Üst Alt