⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Yani bu yönetim şekliyle küme düşmemek bile başarı olacak neredeyse madem muslera çabuk dönecek niye yabancı kaleci alıyorsun o kontenjanı 8 no almak için kullansana senin elinde az buçuk kreatif özellikte oyuncu var morutan kadroya almıyorsun bunu yapan hocayı nereden bulup getiriyorsun kaybedersek bir dakika dahi durmamalı

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem dönecekti neden yabancı hakkı kalecide kullanıldı. 2 puan kazandırsın diye mi kaleci aldık yani
barcelona kaleciyi bedava göndermese sanki baska bir yere oyuncu alacaklardi gibi yorumlamissin reis. bunlarin bir sey yapacagi yoktu. 2 tane bonservisi elinde eski oyuncu (biri araptan, digeri malatya'dan serbest kalmis), 2 tane beles 4 aylik kiralik (1ini torrent istedi diye gönderdiler). pulgar'i o campos midir nedir o herif yollatmistir 50-100 bin euro karsiliginda

barcelona kaleciyi bedava göndermese sanki baska bir yere oyuncu alacaklardi gibi yorumlamissin reis. bunlarin bir sey yapacagi yoktu. 2 tane bonservisi elinde eski oyuncu (biri araptan, digeri malatya'dan serbest kalmis), 2 tane beles 4 aylik kiralik (1ini torrent istedi diye gönderdiler). pulgar'i o campos midir nedir o herif yollatmistir 50-100 bin euro karsiliginda
8 no diye bas bas bağırdık. Adamlar 8 no almayı akıl etmediler mi ilginç

Küme düşmeyiz ama her maç sıkıntı. Bir kere farklı kazansak gerisi gelecek. Kadro o kadar kötü değil.

Pek ümidim yok, beklentim var.
rize, jk maçlarından 6 puan.
Olmazsa ekiple bayağı ters düşeriz, burada olmasa da başka bir sosyal mecrada. Bu kadarını da bir zahmet diyorum, yapsınlar. Bu takımın sadece forması çıksa 25 maçta 29 puan alırdı zaten. Azıcık şunu idrak edip utansalar keşke de nerdeeee.

Babel'in olduğu yerde morutan'i almamak açıklanamaz.

Kerem'den sonra elindeki tek efektif adamı da kadroya almıyorsun.

Bu torrent ya kadroyu kendi yapmıyor yada derdi futbol değil.

2 ay sonra defolup gidecek feghuli ve Babel gibi ihtiyar yerine daha sene başında dünya para verip aldığın genç oyuncuyu nasıl kadroya almazsın

salt dome ozelinde degil bu denklem sevgili ahmed.

babel ,feg konusunda en buyuk hata fatih terim de. bunu da sezon oncesi ve sezonun ilk haftalarindaki maclarin mac kadrolari ve mac basliklarinda bir kac vurgulamistim.

morutan'i dome oncesinde de tam olarak saglikli kullanmiyorduk. hoca garip sekilde kesmisti iy oynadigi donem...

sezon oncesi dedigim bold konu ; ''sezonun fiyaskosu benim adima'' > yunus gibi bir degeri gonderip babel ,feg gibilerini elde tutmak olarak ,altini cizmistim...
fatih terim yanilgiya dustu, kendi bildiginde israr etti, kimi ustte bahsettigim oyunculara asiri ve gereksizce guvendi, bunun pahaliya patlayacagi bu kararlardan belliydi...

dome hoca morutan'i kadroya almamasi bu mac ozelinde degerlendirirsek, sasirtmadi, geldiginden beri morutan'i ilk 11 oynattigi mac var mi, ben kacirmis olabilirim...

kadro da 3 kaleci bulunmasi da ilk bakista anlamsiz goruluyor herkese, sanirim muslera mac kadrosunda olsa da soyunma odasinda moral motivasyon vs icin yer alsin diye alindi, baska turlu bir aciklama yapamiyorum 3 kaleci tercihini.
olay moral ve motive ise arda'yi al daha mantikli aciklamasi olur, arda'yi alsa kadroya hic yoktan son dakikalarda skora gore degerlendirme alternatifin olur, muslera'ya nazaran,ikisi ozelinde secim yapmaya zorlansaydim.

omar zaten asiri mac eksigi ile ister sonradan girsin ister direkt oynasin, pek verim verecegini beklemiyorum, kadroya alinmasi boyle bir zorlu ve kritik deplasmanda sure bile almasi , kondisyon,mac eksigi momentum denkleminde risk bile olablir sahada yer almasi.

bu saatten sonra kim alinmis kadroya cidden pek ustunde durmuyorum. kim oynarsa oynasin, hakkini versin.
mutlak galibiyetle donmemiz gereken bir mac.

3 puani tek pozisyonla da olsa alip donmemiz gereken bir 90 dakika...
mac ertesi galibiyeti yorumladigimiz bir baslik olmasi temennisiyle...

Kimi götürürse götürsün bu maçı 1-3 yada 1-4 alacağız

Geri
Üst Alt