⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Futbolcularımızda özgügen değilde hırs yok,hırslı insan isyankar olur ,kabullenmez olduğu durumu,futbolcularımızda hırs olsaydı kabullenmişlik olmazdı,vallahi rakibi parça parça ederdi silindir gibi ezer geçerdi.hırs olmadığı için kabullenmişlik oluyor işte o kabulllenmişlik özgügen kaybını doğuruyor.bütün mesele hırs olmaması.

Örnek vereyim,marsilyayı bu yüzden iyi oynayarak yendik,sezon içinde tek iyi oyunumuz o maçtı tam anlamıyla iyi oynadığımız maç yani.çünkü ilk maçtaki olayları unutmadık ve o hırsla çıktık.o hırs diğer maçlarda olsaydı rakipler duman olmuştu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kaybetmemizi istiyorum maçı.
Bu kadar aptallık yapanların daha da rezil olmalarını istiyorum.
Ne yaparsam yapayım başka türlü hissedemiyorum.
İçimize bu duyguyu sokanların ben de içlerine ....... selam ediyorum.

Gomis sayesinde izleyeceğim. Bir futbolcu için Galatasaray maçını izlemeye kadar düştüysem emeği geçenlere davacıyım.

Galibiyet alalım yeter artık ... Takım bir an önce reaksiyon vermeli olası mağlubiyette akbabalar üşüşür tek gündem biz oluruz ...

Galibiyet harici hiçbir skor kabul edilemez.

Armanın sahaya çıktığı bir maçın kaybedilmesini istemek nedir renktaşlar. Gelen gider konan göçer, Galatasaraylılık kalır.

Her kim ki herhangi bir sebepten takımımızın yenilmesini isteyecek kadar düştüyse, kendine Galatasaray'lıyım demesin.. Klasik ama tekrar yazayım herkes gider Galatasaray kalır, aslolan Galatasaraydır.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi Alparslan ile göbekli Arda'yı anlarım. İkisi de bırak Galatasaray'da oynamayı 2. lig takımlarında bile zor oynar. Ama Morutan ne yaptı hoca sana. Gencecik çocuk, bence takımda tek adam geçebilen, çalım atabilen oyuncu. Morutan'ın Göztepe maçına götürülmemesinin sakatlık dışında hiç bir açıklaması olamaz ki sakatlık durumu da yok bildiğim kadarıyla. Sonra Barış Alper Yılmaz denen çocuk da var. Ne oldu birden bire adını sanını unuttuk. 35'lik Babel'den daha mı kötüler. Eminim bizden gitse Adana'da falan kendine gelirdi. Tabi ama tüm bunlar Torrent'in kararı değildir bence. Eğer yönetim Fatih Terim aldırdı diye Morutan'ı oynatmayacaksa, Barış Alper yılmaz'ı oynatmayacaksa işte o zaman yandığımızın resmidir. Zaten hafta sonu Arda'nın, Şükrü'nün, Necati'nin bilmem kimin Fatih Terim'le gülen manidar fotoğraflar paylaşmasından iyice kıllanmıştım. Burak Elmas camiayı perişan etti, böldü, parçaladı, darmadağın olduk. Galatasaray Lisesinin olaya el atması gerekiyor. Gene Kurul'un toplanmasına 1 aydan az süre kaldı. İbra etmeyip zorunlu seçim kararı aldırmalılar. Seve seve değilse söke söke göndermeliler. Fatih Terim olur, Ünal Aysal olur, Abdürrahim Albayrak, Metin Öztürk olur Galatasaray'da başkan adayları tükenmez. Hatta Dursun Özbek'e bile razıyım ben. Burak Elmas gitsin de kim geliyorsa gelsin. Kim başkan olursa olsun yalnız bu Campos, Sinsible tarzı yapılanma işine devam edilmeli.

Bu akşam yenemiyorsak yenilmeyelim.1 puan da iyi sıkıntı yok deplasman zaten.

VAR‘da mete kalkavan varmış. Galibiyet şansımız daha da düştü böylelikle.

Geri
Üst Alt