⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Birkaç zamandır göğsümde sıkışma yaşıyordum. Geçen perşembe neredeyse check up yaptırdım. Tüm gün hastanede kaldım. Doktor hiçbir şey bulamadı. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi. Gündelik hayatımda kendimi mutsuz hissettiğim haftada 3 saat var. Biri Galatasaray maçları, diğer Hatayspor. . . Hasta etti ikisi beni!

Birkaç zamandır göğsümde sıkışma yaşıyordum. Geçen perşembe neredeyse check up yaptırdım. Tüm gün hastanede kaldım. Doktor hiçbir şey bulamadı. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi. Gündelik hayatımda kendimi mutsuz hissettiğim haftada 3 saat var. Biri Galatasaray maçları, diğer Hatayspor. . . Hasta etti ikisi beni!
Geçmiş olsun, çok kafana takma üstat boş ver gitsin, milyon eurolar kazanan oyuncular sallamıyorsa sen neden sallayasın diyeceğim de olmuyor maalesef kendimden biliyorum ben de devamlı olmasa da aklıma geldikçe üzülüyorum takımın bu haline ama sana tavsiyem başka bir hobi bul kendine, galatasaray düşüncesini kafandan atmak için kafayı dağıtmak lazım, yeni şeyler öğrenmek, yeni zevklerin peşine düşmek vs...

Geçmiş olsun renktaş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Göztepe ile oynanan son 10 maç:

9 Galibiyet
1 Mağlubiyet

19 Gol atıp, Kalemizde 7 gol görmüşüz.

Maçı alacağız zaten zor da olsa ama ben daha çok Pulgar'ı merak ediyorum. Son macta çok az süre almasına rağmen pek iyi bulmadım. Umarim beni rezil-ü kepaze edeceği bir oyun sergiler.

Göztepe ile oynanan son 10 maç:

9 Galibiyet
1 Mağlubiyet

19 Gol atıp, Kalemizde 7 gol görmüşüz.
İlk yarıda oynadığımız maçta hiç bir şey oynamamıştık luyindamanın hatasıyla gol yiyip irfancan ın hatasıyla 1-1 e getirmiştik morutan ın bireysel golü olmasa büyük ihtimal 1-1 biterdi şimdi bir de deplasmandayız 1 puandan fazlasını beklemiyorum açıkcası.

Maçı alacağız zaten zor da olsa ama ben daha çok Pulgar'ı merak ediyorum. Son macta çok az süre almasına rağmen pek iyi bulmadım. Umarim beni rezil-ü kepaze edeceği bir oyun sergiler.
Şili'li Taylan çıkmaz inşallah hoş çıksa da sezon sonu gidiyor zaten bu adamın ne aidiyeti olur ki şimdi ne gibi hırsı, isteği olur zaten garanti parasını da alacak transfer en baştan yanlış Antalya'nın aldığı Fernando'yu kiralasaydık 6 aylığına daha iyiydi

Geri
Üst Alt