Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
- 6 Şubat 2011
- 5.126
- 2.490
- 1.438
Bu maçı alacağız başka yolu yok.
şu mesajı bari ömer ve babel ile vermeselermiş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı alacağız başka yolu yok.
Geçmiş olsun, çok kafana takma üstat boş ver gitsin, milyon eurolar kazanan oyuncular sallamıyorsa sen neden sallayasın diyeceğim de olmuyor maalesef kendimden biliyorum ben de devamlı olmasa da aklıma geldikçe üzülüyorum takımın bu haline ama sana tavsiyem başka bir hobi bul kendine, galatasaray düşüncesini kafandan atmak için kafayı dağıtmak lazım, yeni şeyler öğrenmek, yeni zevklerin peşine düşmek vs...Birkaç zamandır göğsümde sıkışma yaşıyordum. Geçen perşembe neredeyse check up yaptırdım. Tüm gün hastanede kaldım. Doktor hiçbir şey bulamadı. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi. Gündelik hayatımda kendimi mutsuz hissettiğim haftada 3 saat var. Biri Galatasaray maçları, diğer Hatayspor. . . Hasta etti ikisi beni!
Malesef bizim.icin derbi diyebiliriz
Bizim Beden hocasi gelse torentten daha cok is yaparTudor aşkın kabarmış?
Birkaç zamandır göğsümde sıkışma yaşıyordum. Geçen perşembe neredeyse check up yaptırdım. Tüm gün hastanede kaldım. Doktor hiçbir şey bulamadı. Doktor psikolojik olabileceğini söyledi. Gündelik hayatımda kendimi mutsuz hissettiğim haftada 3 saat var. Biri Galatasaray maçları, diğer Hatayspor. . . Hasta etti ikisi beni!
1 Tane olumlu mesajını görmedim 77 mesajının arasında.bir ölüm kalim macinda daha ÖLECEGIZ.
Adam fanatik fenerli Galatasarayi kumr dusurup birakir gide bide ustune Fbye baskan olur.Cok umrundaydi sankiBu TFF artık bırakın şu Galatasaray aleyhine maç yönetme işini küme düşüreceksiniz takımı biz vurun dediysek öldürün demedik diye uyarmamis mi hakemleri halen bu Nihat keli niyeti çok ciddi herhalde
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk yarıda oynadığımız maçta hiç bir şey oynamamıştık luyindamanın hatasıyla gol yiyip irfancan ın hatasıyla 1-1 e getirmiştik morutan ın bireysel golü olmasa büyük ihtimal 1-1 biterdi şimdi bir de deplasmandayız 1 puandan fazlasını beklemiyorum açıkcası.Göztepe ile oynanan son 10 maç:
9 Galibiyet
1 Mağlubiyet
19 Gol atıp, Kalemizde 7 gol görmüşüz.
Şili'li Taylan çıkmaz inşallah hoş çıksa da sezon sonu gidiyor zaten bu adamın ne aidiyeti olur ki şimdi ne gibi hırsı, isteği olur zaten garanti parasını da alacak transfer en baştan yanlış Antalya'nın aldığı Fernando'yu kiralasaydık 6 aylığına daha iyiydiMaçı alacağız zaten zor da olsa ama ben daha çok Pulgar'ı merak ediyorum. Son macta çok az süre almasına rağmen pek iyi bulmadım. Umarim beni rezil-ü kepaze edeceği bir oyun sergiler.
84 puan toplayan adami lig sonu gelmeden kovarsan boyle olur.geçen sezonu 84 puanla bitiren takım bu sezon 30 puanı bile geçemedi. LAN NASIKL OLUYOR BU????????? ULAN B*RAK E*M*S