- 30 Ağustos 2009
- 29.708
- 18.920
- 2.188
3-1 yeneceğimiz maç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadro iyi böyle çıkarsa izlerim, Feghouli keline bir nebze olsun tahammül ederim ama Babel denen futbolcu bozuntusuna hiç sabrım yok. Kadroda elini hangi bölgeye atsan dökülüyor da takımda en çürük halka Aanholt olarak gözüküyor şimdilik. Bu sefer de ileri gidip geri dönmediği için takıma gol yedirirse sağlam küfür edeceğim kendisine maçtan sonra bir ceza alırsam nedeni büyük ihtimal Aanholt olur.
Kadronun açıklanmasına 30 dakika kaldı muhtemelen gene ortalık yangın yerine döndürecek bir 11 göreceğiz diye tahmin ediyorum. Feghouli ve Babel aynı anda sahada olursa en iyi ihtimal beraberlik alırız Berkan ve Taylan aynı anda sahada olursa en iyi ihtimal 1 fark yeriz diye düşünüyorum.
Fark yememizi mi istiyorsun?
Fark yememizi mi istiyorsun?
Konu buraya kadar geldi.Düşmememiz için hiçbir neden yok.Üzülerek söylüyorum, işin içinde bizim bilmediğimiz bir yapılanma da oluyor olabilir,bu sene biz düşersek, önümüzdeki sezon ezikler de başının çaresine bakar.Olay yayın ihalesine kadar gider.Bu paralarla bu kulüplerin ayakta kalması çok zor.Bu akşam Göztepe'yi yenemezsek ki yenemeyiz durum iyice mantara bağlar.küme düşer miyiz?
Ogedayi sampiyon yapmak icin elinden geleni yapiyor.Gs ilgi alani degil su siralarwalla yiğit aylardır arazi takım tepetaklak gidiyor belki aradığımız kan odur
Kadronun açıklanmasına 30 dakika kaldı muhtemelen gene ortalık yangın yerine döndürecek bir 11 göreceğiz diye tahmin ediyorum. Feghouli ve Babel aynı anda sahada olursa en iyi ihtimal beraberlik alırız. Berkan ve Taylan aynı anda sahada olursa en iyi ihtimal 1 fark yeriz diye düşünüyorum. Bu 4'lü aynı anda oynarsa sahaya çıkmaya bile gerek olmadığını düşünüyorum.
Tek sorun Boey yani.Omar oynarda is biter yani Tovbe tovbe .Yapma yonetici kardesimboey oynamazsa kazanma sansımız var
Omar eğer ki sağlıklı duruma geldiyse oynamasında fayda var sakatlanana kadar olan süreçte takım çok iyi gidiyordu sakatlığından sonra takım toparlanamadı. Omar-PVA bekleri yapıp Erick - Berkan - Ömer orta sahası da denenebilir. Umarım doğru formasyon ve sistem görürüz en ufak hatanın sonuçlarının olumsuz olacağı bir maça çıkıyoruz. Galibiyet gelirse Rize maçında da galip gelmemiz durumunda baya rahatlarız aksi halde Göztepe puan kaybı olursa Rize maçına başka bir hoca çıkar.feg yeterli değil ,babel kılınç yoktu diye tercih edildi diye düşünüyorum, emre döndüğü için formayı alacaktır.bein sport gomis demiş forvette,gomis çok hazır değildi geldiğinde ve kayseri maçındada son vuruşları bundan gole çevirememiş olabilir,buyüzden ben mustafayı 11 de bekliyordum ve gol de attı geçen maç.normalde mustafa olmalı ama bi renktaşımız bein gomis paylaşımı yaptığı için olabilir gözüyle bakıyorum.
eğer hoca omarı oynatırsa onu defansif kullanacaktır ve bu yüzden ömerin hareketliliğinden dolayı sol bekte deneyebilir.ben şaşanın antrenmanlarda yetersiz göründüğünü hiç zannetmiyorum.torrentin vazgeçilmez oyuncusu olacağına inancım var.
marcao flnda sorun ama yapacak bisey yokTek sorun Boey yani.Omar oynarda is biter yani Tovbe tovbe .Yapma yonetici kardesim