⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Rakip sahada tek pozisyinumuz duran top ve gol.oldu..Karsimizda trabzon alanya konya hatay falan yok..Kume dusme potasindaki rakip var .Bu kadar aciz oyun hic kimseyi rahatsiz etmiyo mu nasil hoca nasil baskan nasil oyuncularsiniz yerin dibine batin kalin orda

Aga bu taylani soyunma odasinda dövmeyeni öpeyim. Bile bile el ile oynuyor. Satiyor belli. Bu ömeride babelide taylanida alanida oynatanida selamliyorum. Lesh gibi oynuyoruz nerden buldularsa bu torrenti

Ömer
Pulgar
Taylan
Halil
Babel

Gram katkıları yok takıma gram

Teknik adam olsam ikinci yarıya 5 değişiklik yaparak başlarım NET

Bunu yapmayan teknik adam KOVULMALI

Kimin bu takımı kurduğu belli. Bu takımı kuran şu an Galatasaray’ın bu başarısızlığını görüp ellerini ovuşturarak keyif çayını içiyordur bundan emin olun.

Ben gidip PES oynıycam, yetti artık sinir stres olduğum. Gerçekten artık dayanamıyorum küfretmekten sinirlenmekten bünyem kaldırmaz oldu

Taylan ya üstündeki baskıdan saçma sapan hareketler yapıyor ya da maç satıyor. Şu anki durumunun başka bir izahı yok.

Hayır kardeşim savunduğun futbol anlayışı ile ilgili en ufak bir sahada bir eylemimiz yok ki önde baskı yapmıyoruz pas oyunu oynamıyoruz topa hükmetmiyoruz adamlar %71’e 29 topa hakim olmuşlar bütün mücadeleleri kaybediyoruz topu aldığımızda iki pas yapamıyoruz o zaman ne anladım ben pozisyonel futbol anlayışından.

Getir bülent korkmazı o da topun arkasına geçin on kişi defans yapın uzun top şişirin der.

Rezalet bir performans

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın oynıcağı max oyunu Fatih hoca oynatıyordu zaten, rezil bir takımımız var maç alamayız demiştim ,hoca gidicence zaten kötüydük iyice rezil olduk.

Geri
Üst Alt