⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

Bu benim son maçımdı. Kötü gün dedik . Maça gittik . Boğazımız yırtılana kadar bağırdık . İçimiz kan ağalaya ağlaya bir buçuk saatlik yolu geri döndük. Çevremdeki herkes dalga geçti , alay etti duymazdan geldik. Ama buraya kadar. Bundan sonra ne maça giderim , ne de desteklerim . Torrent kovulana , Belmas istifa edene kadar ben ne desteklerim ne de izlerim. Ne halleri varsa görsünler.

Formayı taşıyanların umurunda değil ben daha ne yapayım ki ? Taylanı biter ömeri başlar , ömeri biter berkanı başlar berkanı biter babeli başlar . Bu ne lan . Burası ruh ve sinir hastalıkları hastanesi mi ?

Goztepe o kadar şuursuz oynuyor ki iki pas yapsak birçok pozisyona gireceğiz, hiçbir şey yapmasak Ömer üç kişi arasına dalmak yerine topu uzaklaştırsa son dakika yine es kaza önde kapatacağız ilk yarıyı.Kenar bekleri rezalet,Pulgar dâhil orta saha yok,Halil kendisi de tercihi de felaket,kaleci de vasat.Hakem de Arslanagic'in ikinci sarıyı es geçerek yine tavrını belli etti.İlk defa kenarda bekleyenler saha içinde takımdan yetenekli; belki Berkan, Cikaldu,Van Anhold,Emre ve Gomis girerse takımın çehresi değişir (5 kişi takımın yarısı).

Artık ceza yemekden bıkdım.Kendimi başka türlü rahatlatamıyorum.ama bu sefer zorda olsa küfür etmeyeceğim.

Ulan ömerle bu taylan hala neden oynarlan.Ulan katil edersiniz adamı katil.
Takım genel olarak yetersiz bunu en başından beri söylüyorum.Hani bu forumun yğzden sekseni öve öve bitiremiyordu bu çapsızları.

Ama arkadaş bu ömerle taylanın oynamaması için daha ne olması gerekiyor.çıldırıcam ulan.
Ulan bu takımıın başında aziz olsa anlarlar diye oynatmaz bunları..

Bu çapsız bjk bile bu iki adamı bırak kadroya almayı tesislerin önünden geçirmez.

burakelmas nefretimsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

taylanda taylan tamam sürekli hata yapiyoda bugün digerleri ne oynuyor yaratici oyuncun morutani almadin kadrona muslera gezmeyemi geldi?

Hayatımda seyrettiğim en kötü Galatasaray.. Nerden buluyorlar böyle hocaları ne taktik var nede taktiğe dair herhangi bir emare.. Fatih hocaya kurban olun.. O varken pozisyon pozisyon üstüne buluyordukta beceriksizlikten atamıyorduk.. Şimdi hale bak %79 a %21 göztepeye hemde.. Böyle hocaları donunda sallar kendisi..

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Taktiği anlayamıyorsan kendini eleştir dostum.

ismail cipe
fatih öztürk
alpaslan öztürk
semih kaya
ömer bayram
omar elabdellaoui
taylan antalyali
baris yilmaz (kira)
ryan babel
arda turan
sofaine feghouli
halil dervisoglu

bu seneyi ve bu oyunculari hafizalardan derhal silmek lazim.

İlk yarı Pena'dan daha fazla topla buluşan Ömer ve Pulgar ( OptaCan )
Diğerleri toptan mı kaçıyor napıyor?

Lan niye bikere gol attiktan sonra 2ci gole gitmezler? Neden?
2012-13 sezonundan sonra neredeyse her deplasman maçında ezildik. Rakiplerimizin güle oynaya çıktığı tüm deplasmanlardan tokat yiyoruz yıllardır. Yıldım artık yıldım. 2012-13 şampiyonluğundan sonraki şampiyonluklarımızda bile Trabzonspor'un bu yıl domine ettiği gibi domine edemedik ligi. İlla ıkına ıkına kazandık deplasman maçlarını. He bu yıl iç saha maçlarımızda da deplasmandaki ezik oyunu oynuyoruz. Küçük takımız resmen. Allah belanızı versin.

Taylan, ömer, babel, Halil çıkmalı. Anholt , Berkan, cicaldau, emre girmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt