⚽ SL 21/22 H:26 | Göztepe 2-3 Galatasaray | MS | 21 Şubat

biz küme düşersek yayın ihalesi patler diye bugünkü hakemler adil davranmaya karar verdi herhalde. normalde bizim pozisyonlarda varın fişini çekiyorlardı.
Hep aynı şeyi söylüyorum zaten. Burada bosuna vesvese yapiliyor küme düşeceğiz diye. Böyle bir duruma ne siyaset ne de yayıncı izin vermez.

Cesaretsiz oyun yada takımın tedirgin dolayısıyla hatalı oyununu ben de Torrent'e yazmam ama Ömer, Halil D., Babel'in hatta Taylan'ın ki onu bir nebze sineye çekerim ama diğer 3'nü hala oynatması direk Torrent'e hata yazar. Bu adamlar sen geldiğinden beri seni yakan sana hiç fayda sağlamayan oyuncular. Bir de senin elinde sen geldikten sonra her maç seninle iyi oynayan bir Emre Kılınç var onu neden oturtursun yada birysel yeteneğiyle tehlike yaratan bir Morutan var kafileye bile almıyorsun bunlar Torrent'in net hatalarıdır. O yüzden bu gün kovulsa neden kovuldu demem ama bu maç oyuncuların üzerinden ciddi bir yükü kaldıracaktır. Eğer Torrent doğru 11'i çıkartırsa bundan sonra sezon sonuna kadar götürür bizi ama gelecek sezon için asla kendisine güvenemem.

Hoca maç önü,kadroları antrenman performansı ve rakip analizine göre oyuncuları seçiyorum dedi,hoca çok oyuncu değiştiriyor,pva oynadığında kızılıyor berkana ayaksız deniyor cicaya casper ,bazen eleştirilen oyuncuyu oynatmıyor gene suçlu oluyor,geçen maç gomis ilk 11 di ,etkisizdi ve golü muhammed attı,şimdi gomis attı gomisi oynatmayan haindir deniyor.

Biz terim veya 3 sezon bi takımın başında olan herhangi bi hocaya ağır eleştiri yapabiliriz ama 1,5 aylık bi adamın 3 ay bile şansı haketmesi gerektiğine inanıyorum.

Torenti asalım mesela,emre geldiğinden beridir hangi hoca asıl mevkisinde oynatmakta ısrar ediyor?torent ediyor bu artıdır hoca için

100 küsür duran toptan bi golümüz vardı şimdi 6 maçta sanırım 2-3 golümüz var ,e buda artıdır

Takım hocanın istediği şekilde hızlı atak yapmayı beceremedi ama bence takım savunması anlamında sahayı iyi parselledik ama iki saçma penaltı yapıldı ,umarım yapanlarıda kenara çeker o da artısına eklenir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize verilip iptal edilen penaltılar fbjkye peşkeş çekilenlerden daha gerçekçi.
Bu hakemlerin de etkisi unutulmamalı. Biz kadar kötü olan şu iki ekibi beleşten yukarılarda tutup bizi doğradılar.
Bu sezon her anlamda tarihe kara leke olarak yazılacak.
İçerdeki ve dışardaki düşmanlarımızla........

Hep aynı şeyi söylüyorum zaten. Burada bosuna vesvese yapiliyor küme düşeceğiz diye. Böyle bir duruma ne siyaset ne de yayıncı izin vermez.
fenere yapılan kayırma gibi bi durum değil tabi. zaten olması gerektiği gibi adil yönettiklerinde gereken puanı almış olduk en kötü halimizle bile

Rize maçına 4-4-2 çıkmalıyız.

Bir kanata Emre bir Kanata Kerem konmalı önde de gomis mohammed olmalı. Bu işi aşamayacağız yoksa. İkinci yarı gol ihtiyacı devam ediyorsa forvetlerden birini çıkar Halil koy.

Os her halükarda düşük en azından bol bol atmalıyız ki böyle yenebilielim.

sevgili yunus,
yorumunda 442 vurguna katiliyorum. < ; >
*atletico madrid/simeone benzeri bir tarzda kurgu...
*emre kilinc konusunda da daha once belirttigim gibi, atletico nun *koke'yi kullandigi gibi emre'yi kullanmaliyiz... kanat icli hibrid oyun anlayisinda emre ve kerem yer almali israrla bunu vurgulamistim.
halili kritik anlarda pek begenmiyorum. bugun de dk 60 da bir cuval inciri berbat etti,neyseki sonlarda maci aldik...

kalan maclarda iyi futboldan,fazla top yuzdeli oyundan ziyade bugunku gibi sayisal olarak pozisyona girmeli fakat bitiriciligi de bu baglamda daha iyi ve net yapmaliyiz...
deplasmanda ,rakibin durumu bizim durumumuz ve mental zayiflik donemimiz goz onune alindiginda oynanmasi gereken sekilde oynadik mevcut sartlarimiz denkleminde.

sezon boyu deplasman olsun ic saha olsun, topa fazla yuzde olarak sahip oluyorduk da ne oluyordu.....
bu dakikadan sonra en efektif ve en ekonomik sekilde rakip ceza sahasina bir sekilde topu ulastirmali ve gereken sansi bulmali oyuncular. kalan haftalar her mac altin degerinde. sahaya cikan oyuncu hakkini versin son saniyeye kadar.....

hafta guzel basladi...
sonraki macta daha net olacaktir galibiyetimiz..... temenni ve dileklerimle...

TFF başkanı azılı düşmanımız, eline fırsat geçerse hiç acımaz. Sahalarında kupa kaldırdığımızda yemin etmiş Gs'ye bunun hesabını soracağım diye, böyle de birşey duydum.

levent tüzemen pulgarı torent değil yönetim aldı
dejavu gibi ulan

Mac 2-1 iken puan durumunda bizi 16.sirada gormustum dunyam basima yikilmisti.

Geri
Üst Alt