Rize maçına 4-4-2 çıkmalıyız.
Bir kanata Emre bir Kanata Kerem konmalı önde de gomis mohammed olmalı. Bu işi aşamayacağız yoksa. İkinci yarı gol ihtiyacı devam ediyorsa forvetlerden birini çıkar Halil koy.
Os her halükarda düşük en azından bol bol atmalıyız ki böyle yenebilielim.
sevgili yunus,
yorumunda 442 vurguna katiliyorum. < ; >
*atletico madrid/simeone benzeri bir tarzda kurgu...
*emre kilinc konusunda da daha once belirttigim gibi, atletico nun *koke'yi kullandigi gibi emre'yi kullanmaliyiz... kanat icli hibrid oyun anlayisinda emre ve kerem yer almali israrla bunu vurgulamistim.
halili kritik anlarda pek begenmiyorum. bugun de dk 60 da bir cuval inciri berbat etti,neyseki sonlarda maci aldik...
kalan maclarda iyi futboldan,fazla top yuzdeli oyundan ziyade bugunku gibi sayisal olarak pozisyona girmeli fakat bitiriciligi de bu baglamda daha iyi ve net yapmaliyiz...
deplasmanda ,rakibin durumu bizim durumumuz ve mental zayiflik donemimiz goz onune alindiginda oynanmasi gereken sekilde oynadik mevcut sartlarimiz denkleminde.
sezon boyu deplasman olsun ic saha olsun, topa fazla yuzde olarak sahip oluyorduk da ne oluyordu.....
bu dakikadan sonra en efektif ve en ekonomik sekilde rakip ceza sahasina bir sekilde topu ulastirmali ve gereken sansi bulmali oyuncular. kalan haftalar her mac altin degerinde. sahaya cikan oyuncu hakkini versin son saniyeye kadar.....
hafta guzel basladi...
sonraki macta daha net olacaktir galibiyetimiz..... temenni ve dileklerimle...