- 18 Mayıs 2011
- 49.865
- 52.850
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kedi şeyini görmüş yara sanmış bunun olay da bu.
...yol al bebe.
bu arada deneyip yiyemediğin şeyleri merak ettim.
Ulan kazandık halen kavga ediyorsunuz bir de yenilseydik napardiniz Allah bilir
Niye bugün başın mı ağrıyor?
İyi de başkan her maç gol yiyoruz çok kolay gol yiyoruz kalemize ilk gelen top gol oluyor ona ne diyeceksinHakem makemi bilmem, galatasaray bu maçı net haketmiştir. Penaltı tartşılabilir ama maçın hakkı tartışılmaz. Böyle olması daha iyi oldu kudurdu rize başkanı.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye kavga ediyorsunuz layol al bebe.
bu arada deneyip yiyemediğin şeyleri merak ettim.![]()
hocası da bu vatandaş olacak gibidaha formayı giymeden zımbasporlu olmuş götson. haftaya da böyle bitirir maçı
Ekli dosyayı görüntüle 152262
.Niye bugün başın mı ağrıyor?
Burakelmas İstifa dahada yüksek sesle hemdeGedson için söylenecek söz yok. Bu adam gözümün önünde olmasaydı keşke. Adam bize level atlattıracak adamdı. Alamayanlar utansın. Bay Cicu berkan için ödenen paralara yazık oldu.
Gedson karaktersizlik yaptı onu bunu yaptı diyor herkes de adam son dk ya kadar aslan emojisi ile durdu. Bizim gereksiz yönetim kendi eliyle armağan etti. Gedson da imza atmasa kulübeden sahaya çıkamayacak bu genç yaşında. İsteyene gitti.
Sahada gördük boş beleş bir takımı tek başına taşıyordu. Allah tan futbol 11 kişi ile oynanıyor.