⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

O Beinsport denen kanaldaki zibidiler Nelsson-Yusuf pozisyonuna bakmak lazım diyerek alenen yayıncı kuruluşta algı kasıyorlar. Daha ilk dakikada Kerem'in pozisyonuna da bir baksınlar bakalım, hangisi penaltıya daha çok benziyor. Asıl bunları Galatasaray hakkında bu kadar rahat konuşturan yönetime kızmak lazım

🖄 şu emojinin anlami ne canlar benim telde acılmadı burası yeri deģil farkındayım​

Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’a veya Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’ye karşı bu şekilde sert konuştuğunu duymamıştım ama Bülent Korkmaz kendi değerini düşürüyor. Haksızlık yapıldığını düşünüyorsan bizim pozisyonumuz da penaltıydı ancak verilmedi diyip geçersin. Ama sen çıkıpta Galatasaray’a verilen bize verilmezdi dersen geçmişine ve camiana ayıp edersin.

Gedson için söylenecek söz yok. Bu adam gözümün önünde olmasaydı keşke. Adam bize level atlattıracak adamdı. Alamayanlar utansın. Bay Cicu berkan için ödenen paralara yazık oldu.
Gedson karaktersizlik yaptı onu bunu yaptı diyor herkes de adam son dk ya kadar aslan emojisi ile durdu. Bizim gereksiz yönetim kendi eliyle armağan etti. Gedson da imza atmasa kulübeden sahaya çıkamayacak bu genç yaşında. İsteyene gitti.

Sahada gördük boş beleş bir takımı tek başına taşıyordu. Allah tan futbol 11 kişi ile oynanıyor.
Burakelmas İstifa dahada yüksek sesle hemde

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt