Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.178
- 25.766
- 2.808
Domenec Torrent, kalan maçlarda Halil Dervişoğlu ve Babel'e şans vermeyi düşünmüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer öyle olursa ben de kendisine şans vermeyi düşünebilirim..Domenec Torrent, kalan maçlarda Halil Dervişoğlu ve Babel'e şans vermeyi düşünmüyor.
Rize maçında Babel'in sağda oynaması kesinleşti bile.Domenec Torrent, kalan maçlarda Halil Dervişoğlu ve Babel'e şans vermeyi düşünmüyor.
Babel ve Halil'i bir daha ilk11'de süre vermeyeceği haberleri geldikçe mutlu oluyorum. Umarım bu sefer doğru haber yapıyordur medya hatta Babel'İ kadroya bile almamalı.Doğru 11 budur hala gidip de Babel, Ömer Bayram gibi adamlarla başlarsa yazıklar olsun ...
Bu kadar eşek değildir artık...Doğru 11 budur hala gidip de Babel, Ömer Bayram gibi adamlarla başlarsa yazıklar olsun ...
Son zamanlarda kimse muhtemel 11i bile tutturamadi. Bu haberlerin de dogru oldugunu sanmiyorumBabel ve Halil'i bir daha ilk11'de süre vermeyeceği haberleri geldikçe mutlu oluyorum. Umarım bu sefer doğru haber yapıyordur medya hatta Babel'İ kadroya bile almamalı.
Bir umut işte.Son zamanlarda kimse muhtemel 11i bile tutturamadi. Bu haberlerin de dogru oldugunu sanmiyorum
Yallah IsviçreyeFatih Terimi bir kez daha aniyorum….
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Yapmayin sunu gecen senede yenemedik sunlari icerde 1 puan alsak sampiyondukBunları rezil rüsva etmeyen onurlarını elinden almayan inim inim inletmeyen haddini bildirmeyen topçu sahaya çıkmasın bu kadar net
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapmayin sunu gecen senede yenemedik sunlari icerde 1 puan alsak sampiyonduk
Kurulmayin soyle 1-0 olsun bizim olsun .Bu sene zaten asiri kotuyuzNeyi yapmayın renktaş çıkıp Galatasaray gibi oynayıp büyüklüğünü bunların iliklerine kadar hissettireceksin burada abes olan ne
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi