⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Gecen senede boyle yapariz soyle yapariz dedik.Gelip yenip gitti adamlar.ilk yari sakin oynayip 2.yari vites yuksekltmeliyiz.Torent dayi Goztepe macinda bunu iyi yapti ilk yari adamlari yorduk.Gomis Berkan ve Emre K.girince herifler tempoya dayanamadi.

En önemli noktası şu oldu,geriye düştük ve takım reaksiyon verdiğinde maçın döndüğü görüldü,umarım bunu oyuncular farketmiştir,son bölümdeki oyunu yetersiz bulan olabilir ama iki penaltı kazanılıyorsa ve gomisin omuza nişanladığı pozisyonuda sayarsak rakibe iyi baskı yapmamız ve karşılığında rakibi hataya zorlamamızdan geldi galibiyet ve hem gerideydik skor olarak hemde sıkıntılı bi atmosferde oynuyorduk öyle etkisiz az sayıda taraftar olan bi deplasman değildi.bardağın sadece boş kısmınada odaklanmaya lüzum yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ilk yari rize maci icinde ayni seyleri yazdin mi merak ediyorum.O zamanda boyle ilimlimiydin?Skor ve anlattiklarin bakimindan benzer maclar.

Ilk yari rize maci icinde ayni seyleri yazdin mi merak ediyorum.O zamanda boyle ilimlimiydin?Skor ve anlattiklarin bakimindan benzer maclar.
hatırlamıyorum,ama arada bi fark varsa o fark o zamanki gs oyuncularının mental hali ile şimdiki bir değil.o zaman kendine güvenen bi takımın oyuncuları vardı dün ise tam tersi ,dünde yazdım ben hayatımda bu kadar korkuyla futbol oynayan bi oyuncu topluluğu görmedim gs de .

malum takım için pek bi kenetlenme göremedim bugün sosyal mecralarda.kadir çetinçalının bi tweeti var ve bi kaç tane daha öyle msjlar var.yanlız twitterda galatasaray tt durumda ve halilin bugün paylaştığım penaltı kararındaki suratsızlığını paylaşan ve tepki veren renktaşlar gördüm bu iyi oldu.

Önümüzdeki Fenerbahçe maçına kadar 5 maçta en kolay maç bu. Sonrasında Konya (D), Beşiktaş, G. Antep (D), Karagümrük var.

Ama artık biraz olsun futbolcular buranın Galatasaray olduğunu gösterip 4 G 1 B gibi bir seri ile yukarı doğru taşımalı bu kulübü.

Gecen senede boyle yapariz soyle yapariz dedik.Gelip yenip gitti adamlar.ilk yari sakin oynayip 2.yari vites yuksekltmeliyiz.Torent dayi Goztepe macinda bunu iyi yapti ilk yari adamlari yorduk.Gomis Berkan ve Emre K.girince herifler tempoya dayanamadi.

nerde yorduk adamları igor bey

adamlar içimizden geçiyordu biraz kadroları iyi olmasa

o duran top golünü bulmasak erkenden torrent filan duman olmuştu ilk yarıdan

Rize lilerin kendini yere atıp zaman geçirmeye çalışırken sinir krizleri geçirmeyeceğim bir maç olsun lütfen.

Sahi bizim Barış Alper Yılmaz adında 2,1 milyon euro'ya aldığımız uzun saçlı artist bir oyuncumuz vardı. Noldu ona, öldü mü kaldı mı bilen var mı? Maçı kazanmayı garantilersek şöyle 3-0, 4-0 öndeyken son yarım saat sürelim sahaya kendisini bu Rize maçında. Rizeli memleketinin takımına bir gol atmayı kendisi de ister sanırım.

Rizeyi de

Rizeliyi de (AA, BAY, RTE,vs…)

Rizesporu da

SEVMEM!

Parcalamayan, canini sahaya koymayan cektir olup gitsin!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Geri
Üst Alt