⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Saçma sapan bireysel hatalar yapmaz, büyük takım topçusu olduklarını hatırlarsa sahadakiler 3 farklı alırız. Yoksa oyna oyna oyna bir bireysel hata hoop gol. Bu sene değistiremedigimiz makus talihimiz.

Taraftar kesinlikle gelmeli ama içine fenerli kaçmış gibi lay lay marş soylemek yerine 1.dk dan itibaren yönetim aleyhine bagirmali

Şeref maçımızda stadı doldurmaları ve haysiyetsizleri sahaya gömmemiz gerek.

Sorumluluk bu maç için taraftarda ,sosyal medyada felan oyuncuları bu maça hazırlamalıyız,tıpkı marsilya maçı gibi.bu takım ebediyen düşmanımızdır bu bu kadar basit.sadece bu maç değil karşılaşacağımız her maç artık böyledir.hatayda öyle.hatta giresunda artık benim için öyledir,okan koçuk meselesinden değil bize nasıl oynadılar f5 e kendi sahalarında nasıl yattı ahlaksızlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bana göre isler artik tersine döndü

Dün aldigimiz galibiyet cok kritik oldu

Takim mental ve özgüven olarak kendine gelmistir

Futbol olarak trabzon macindaki oyuna dönüs yapacagimizi dusunuyorum

Malum takıma puan vermemek için elimizden gelenin en iyisini yapmamız lazım. Rize başkanını kudururken görmek istiyorum.

Şu maç belki sezonun en önemli maçlarından birisi. Umarım Ömer ilk 18'e bile alınmaz.

Göztepe sahanın her yerinde baskı yapan takımdı. Bunu kırmak için uzun oynadı takım onların oyununu bozma adına çıktı yani sahaya. Aslında o iki salak hata olmasa başarılıydı. Ancak Galatasaray her takıma başka taktikle çıkacak takım mıdır bu tartışılır.

En önemli noktası şu oldu,geriye düştük ve takım reaksiyon verdiğinde maçın döndüğü görüldü,umarım bunu oyuncular farketmiştir,son bölümdeki oyunu yetersiz bulan olabilir ama iki penaltı kazanılıyorsa ve gomisin omuza nişanladığı pozisyonuda sayarsak rakibe iyi baskı yapmamız ve karşılığında rakibi hataya zorlamamızdan geldi galibiyet ve hem gerideydik skor olarak hemde sıkıntılı bi atmosferde oynuyorduk öyle etkisiz az sayıda taraftar olan bi deplasman değildi.bardağın sadece boş kısmınada odaklanmaya lüzum yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle 1-0 2-1 falan yetmez.

Eze eze yenmeliyiz bunlari. Bunlarin o serefsiz baskanini mac sonunda bol bol aglarken görmeyi arzuluyorum.

ömersiz ve taylansız bir kadro ile çıkıp ilk dakikadan son dakikaya kadar tabiri caizse köpek gibi rakibi ısırıp boğup maçı kazanmalıyız. rize başkanının ağlamasını izlemeyi bize gösterin . düşürün şu gereksiz camiayı artık .

Gomis
Kerem Feghouli Emre
Berkan Pulgar
pva marcao nelson omar abim
pena

Ben dün pulgarı beğendim fizik kalitesi iyidi 60 da çıkması da muhtemelen kondisyonu o kadar sakatlanmasın diyeydi.
Berkan mecburen oynayacak 3 Türk lazım.
Feghouli tek yetenekli topçumuz rize gibi takımları patates eder.
Mohamed de fizik olarak iyi ama golcülükten uzaklaştı bu seferde.

Göztepe sahanın her yerinde baskı yapan takımdı. Bunu kırmak için uzun oynadı takım onların oyununu bozma adına çıktı yani sahaya. Aslında o iki salak hata olmasa başarılıydı. Ancak Galatasaray her takıma başka taktikle çıkacak takım mıdır bu tartışılır.
bence torrent ilk 4 maçta sistem kurmaya çalıştı ama başarılı olamayacagını gördü ve bundan vazgeçip rakibe göre taktik stratejisine döndü. belki birkaç maç kazanıp puan olarak rahatlarsak tekrar ilk planına döner.

Dün çok önemli bir maç kazandık. Ancak bu maçı da almalıyız. Kağıt üzerinde ligin en kolay maçlarından biri. Rahat kazanmamız gerekiyor.

Bu yardımcı İspanyol durduğu sürece bu takım bölgesel amatör takımla bile oynasa maça favori çıkmaz tabi bu fatih hoca içinde geçerliydi

Bu dakikadan sonra güzel oyun falan bekleyen yok zaten. Ya yine 88'de falan bulacağımız bir golle eşitliği yakalarız 1-1 biter ya da 1-0 falan yeniliriz. Bülent Korkmaz gelmeseydi belki derdim ama Bülent Korkmaz Torrent'i tokat manyağı yaparak başlayacak gibi. Benim bu hocaya güvenim kalmadı kimse kusura bakmasın.

------------------Pena------------------
Omar----Nelsson----Marcao------PVA
------------Pulgar----Berkan-----------
Morutan---------Emre-----------Kerem
------------------Gomis-----------------

Elimizdeki en yaratıcı ve baskılı oynayacak kadro bu olur bence.

Geri
Üst Alt