Bülent Cira
Kırmızı Üye
- 11 Temmuz 2011
- 1.063
- 849
- 1.873
orta saha erick, cica ve berkan oynamali. illeride kerem ve emre. forvet'te mo baslamali ve sonradan gomis girmeli.
kanatlarda omar ve pva.
kanatlarda omar ve pva.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Omar bu maç dinlensin bence Boey ile başlayalım sağ bekteorta saha erick, cica ve berkan oynamali. illeride kerem ve emre. forvet'te mo baslamali ve sonradan gomis girmeli.
kanatlarda omar ve pva.
Ne alakası var adam antrenmanlara vs çıkıyor, öyle birşey olursa lisansı falan iptal olur.Morutan'ın kadroda olmama durumu Levent Tüzemen'in dediği gibi Romanya'da 1 değil 2 takımla alakalı transfer ödemesi detayı doğru mu acaba?
Babel yerine çok rahat oynar ya kanatta - babel ayağında top tutar diye oynatıyor diyoruzda göztepe maçında 10 kişiydik neredeyse resmen.
bilmiyorum , bilerek kadro dışı bırakıldı muhabbeti yaptıda dün sonra Oğulcan olayları gibi ceza falan yemesin diye dedi gibi tam hatırlamıyorum.Ne alakası var adam antrenmanlara vs çıkıyor, öyle birşey olursa lisansı falan iptal olur.
Bence Omarin defansif anlayisi daha iyi.Omar bu maç dinlensin bence Boey ile başlayalım sağ bekte
Pena-Omar-Nelsson-Marcao-PVA-Pulgar-Berkan-Cicaldau-Emre-Mohammed-Kerem ilerleyen dakikalarda da Gomis, Morutan oyuna girsin ...
Mami - cica out / morutan - gomis intamamen ayni düsünüyorum. ama morutan yabanci sinirina takiliyor
oyun durumuna göre olabilir.Mami - cica out / morutan - gomis in
Minimum 10-12Küme olayını garantilemek için kaç puana ihtiyacımız var ? Zira fiksturumuz kol gibi