⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Bu sezon vay be, şu adam da ne maç çözdü diyebileceğiniz kaç kişi var?

Kerem bir kaç maç aldı

Mustafa attığı gollerle puanlar kazandırdı

Morutan tek başına birşeyler yaptığı maçlarda kazandırdı

Emre Kılınç skor ürettiği maçlarda puan almamızı sağladı

Gomis bugün takımı ateşleyip attığı 2 penaltıyla maçı aldı.

Sürekli pişirip pişirip önümüze getirdikleri feghouli, babel, halil. iki üç maç barış ve 66 no girdi onları geç.

berkan-taylan gol yok asist yok ikisi birlikte oynatılıyor. van aanholt formdayken toplarını gol yapamadılar hiç. Şimdi formsuz. omar mücadele ediyor ama hücumda iş yapmaz. Boey tat vermese bile potansiyelli. Ömer'den gelecek katkı Allahtan gelsin bu saatten sonra. Stoperlerin şu göztepe maçına kadar golü yoktu.

mustafa afrika kupasındayken forvetsiz kaldık. zaten iki üç adam var iş yapabilecek, kerem'e destek atacak şekilde istikrarlı süre alamadılar. diagne ara sıra gir çık yapıyordu, faydalanamadık pek. iyi maçları olmuştu ama sonra kesik filan da yedi. e yedlin hücumda yok. oğulcan bir iki maç sağ bek ve forvet fln oynadı.

kadro bukadar. Üstün oynadığımız maçlarda bile skoru alamadık. kadro ve oyun istikrarı yok.

şu yukarıda saydığım beşliden şaşmamak lazım. Bi de cicaldau var elimizde. morutan'la kontenjandan dolayı değişmeli oynayabilirler.

boey ve van aanholttan verim almak hocanın işi. ömer, omar, taylan, berkan, babel, feghouli şunlardan en fazla bi tanesini oynatman lazım ki az buçuk bişey çıksın ortaya. taylan ve ömer'i bugünden sonra halaya bile çağırmazsın normalde.

taylan-berkan-ömer filan ayni anda oynayinca rakip gaza geliyor. özellikle orta sahada taylan ve sol bekte ömer rakibe özgüven pompalayan 2 oyuncu. paso bunlara basiyorlar. ömer'in taraftan geliyorlar. taylan'a 2 baski yaptigin zaman topu kaybediyor veya gölge presiyle gol yediriyor veya penalti yaptiriyor. hatay macinda uyduruk yere atildi, bugün golü yedirdi, ts macinda golü yedirdi, fb macinda golü yedirdi. 1 gram faydasi olmamasina ragmen sürekli oynuyor.

skor olarak öndeyken ve full destek verirken alamadigimiz kayseri-trabzon-kasimpasa maclarinda suclu taraftar miydi? sol bekte ömer bayram ve orta sahada taylan oynuyorsa verilen destegin pek bir kiymeti kalmiyor. bu adamlar suan oynadiklari mevkilerde sürekli gol yediriyor.

Sanırım artık 11 başlatılmaz taylan,Gerçi şunuda düşünmüyor değilim,hoca rakib taylanla babelle felan yorulana kadar geçiştirip, sonra berkan emre cica ile maçı eline geçirmeye mi çalışıyor acaba?

Pulgarda beklediğimiz gibi çıkmadı görüntü veriyor,acaba taylanla oynadığı için mi öyle ,bide berkan cicayla oynatılsın ilk 11 de öyle görmek lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

taylan-berkan-ömer filan ayni anda oynayinca rakip gaza geliyor. özellikle orta sahada taylan ve sol bekte ömer rakibe özgüven pompalayan 2 oyuncu. paso bunlara basiyorlar. ömer'in taraftan geliyorlar. taylan'a 2 baski yaptigin zaman topu kaybediyor veya gölge presiyle gol yediriyor veya penalti yaptiriyor. hatay macinda uyduruk yere atildi, bugün golü yedirdi, ts macinda golü yedirdi, fb macinda golü yedirdi. 1 gram faydasi olmamasina ragmen sürekli oynuyor.

skor olarak öndeyken ve full destek verirken alamadigimiz kayseri-trabzon-kasimpasa maclarinda suclu taraftar miydi? sol bekte ömer bayram ve orta sahada taylan oynuyorsa verilen destegin pek bir kiymeti kalmiyor. bu adamlar suan oynadiklari mevkilerde sürekli gol yediriyor.

Trabzon macini hatirla 1-1 ken top kalecideyken taraftar o kadar ugultu yapti ki hizli baslamasi icin, gitti taylan bacaksizina verdi topu sonrasinda bir hata ve gol oldu. Kesinlikle taraftarimizin negatif etkisi oluyor. Ömerle taylan hakkinda en agirlarini ben de yaziyorum . Ikisinden de nefret ediyorum. Her mac rakibe kesinlikle gol hediye etmek izah edilemez.

düşmemek için sezonun maçı bu maçı kesin almamız lazım bundan sonra ki maçlardan pek puan çıkmaz gibi çünkü

Gedson oynayacak mi acaba? Pulgar kardesimize o hain ayaklardan birinin kirilmasi talimati verilebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 151929

Özeti izlerken gözüme çarptı,halile bakın ,takım penaltı kazanmış kerem bu kararda özeti izleyen görür nasıl seviniyorken halilin umrunda değil.bu fototu yaymak ve bu çocuğa bi daha gs forması giydirmemek lazım.

ya bu kulüp bu hale nasıl geldi akıl alır gibi değil. bu çocuk beni ne kadar heyecanlandırıyordu, yumuşacık bilekleri olan 21 yaşında mis gibi yerli forvet normalde. ne hale gelmiş, yazık.

katılıyorum bu arada kesinlikle kadro dışı bırakılıp bir daha forma şansı verilmemeli. kime gidiyorsa gitsin.

Küme olayını garantilemek için kaç puana ihtiyacımız var ? Zira fiksturumuz kol gibi

ya bu kulüp bu hale nasıl geldi akıl alır gibi değil. bu çocuk beni ne kadar heyecanlandırıyordu, yumuşacık bilekleri olan 21 yaşında mis gibi yerli forvet normalde. ne hale gelmiş, yazık.

katılıyorum bu arada kesinlikle kadro dışı bırakılıp bir daha forma şansı verilmemeli. kime gidiyorsa gitsin.

Eden kendine eder ,niye keremde nelsonda v.s insan değil mi,gs li olmak zorunda değil hiç biri ,insan kendi hayatı geleceği rızkı için çabalar ,arkadaşların seviniyorken onların sevincine ortak olmak bu kadar mı pis bi iştir ki bu tip insanlar suratsızlığa bürünüyor.ula adam seni oynatmış sana inanmış ,çıkıp boğ gibi oynuyorsun hiç bişey yapmıyorsun sonra suçlu sen değilmişssin gibi meymenetsiz suratlılık ediyorsun.böyle karakterde olanlardan bişey çıkmaz

Rize, Konya (d), Bjk, Gaziantep (d)
Kritik 4 mac milli ara oncesi. Buradan cikacak 7 puan ile rahat nefes aliriz.

Hocanın röportajlarından Rize maçı için çıkardığım tahmini 11.

Berkan yine ön pres için oynar. Gedson - Baiano bağlantısını koparma görevini üstlenir.

Feg ileri 3'lüyle orta saha bağlantısı için oynar. İç saha maçlarında tercih ettiği bir isim olacaktır. 60'ta Cica girer.

Babel bu kez kenara gelir.

İç sahada Gomis'le deplasmanlarda Mostafa ile oynayacak muhtemelen. Rize stoperleri size olarak Gomis ile baş edemez.

Erick konusunda ne düşünür bilmiyorum ama o bölgede istikrarlı oynaması gerektiğinin farkındadır.

Pena
Omar - Nelsson - Marcao - Ömer(Pva)
Pulgar
Feghouli - Berkan
Kılınç - Gomis - Kerem​

Bu maç kesinlikle 4-4-2 olmalı. Gomis taraftarı da ateşler. Stat da dolar bu yavşak takım yüzünden. Os Pulgar Cica ikilisi olmalı. Boey oynamalı anca saldırmalıyız bulduğumuzu atmalıyız

Mesajlara bakıyorum da tam dişimize göre rakip bulmuşuz sanırım.

Umarım bu büyük maçı kaybetmeyiz.

Şeref maçımızda stadı doldurmaları ve haysiyetsizleri sahaya gömmemiz gerek.

3-4-5-9 tane atmamız lazım bu şerefsizlere, Avrupa finali gibi çıkmamız lazım, herkes inanılmaz mücadele ve konsantrasyonda olmalı.

Hınç doluyum bu kitapsızlara.

Onun bunun çocuğu Rize.

Bu avellere vurup hem tamamen rahatlamali hem de kumeye yollamaliyiz

Geri
Üst Alt