⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Stoperlerimizden beklerimizden ve 8 no oynayan oyuncumuzdan artık skor katkısı almamız gerekiyor,yaw koca bi takımda kerem ve gomis muhammed dışında gol atan olmayacak mı?

Nelsonun göztepe maçında attığı gol çalışılmış olup stoperimizin bile gol katkısı vermesi üzerine çalışılmış olması açıkçası beni çok çok mutlu etti.duran toplara çalışılması ve son maçlarda katkı almamız beni çok mutlu etmişti ,üzerine stoperdende katkı almada düşünülmüş ,bu da çok çok önemli.
Umuyorum artık arka direklere koşu yapıp assist veya gol katkısı alacağımız beklerimizide görürüz ,ortadanda 8 no oyuncumuzdan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o iş taraftarda - ayağa top gelir gelmez inlemelei o ıslık.(oyunu etkilensin diye - transferiyle alakası yok)

ama bir kısmımda maç öncesi tribune cağıranlarda olacaktrı diyor.
Tribüne çağırmakta noluyor ? Bıkkınlık geldi romantizmden. Vereceksin bacaklarını eline, ardından bjk mi kudurur, rize mi kudurur kim kudurursa kudursun.
Sakatlığını istemeyiz topçuların, gel gelelim bazı istisnalar da vardır, rize forması giydirilen maşa gedson'da başkaları için değilse de benim için o istisnalar içerisinde artık.

Savaş ligin önüne geçti. Umarım oyuncular yeterince maça odaklanabilirler.

rakip başkası olsa izlemezdim de rize maçı izlenir. rezil bi futbolla, penaltılarla falan kazanacaksak hiç kazanmayalım zaten. vura kıra parçalamak lazım bugün 4-5 gollü galibiyet. umarım böyle olur yoksa salla gitsin

Rize'yi döve döve yeneceğiz.

14651.jpg

Benim bildiğim uTorrent şu kadroyla çıkar (433)

Pena
Boey Nelsson Marcao Pva
Taylan
Cicaldau Berkan
Emre Gomis Kerem

Ama muhakkak Pulgar oynamalı. Taylan yerine.

yenersek rize dibe gömülüyor

Pena
Omar-Nelsson-Marcao-Aanholt
Pulgar-Berkan
Emre-Cicaldau-Kerem
Mohammed

Torrent hocam da çok iyi biliyodur Rize ile malum gerginliği :D

Rize'yi yenip maç sonu da stad da sarı çizmeli mehmet ağa çalmalıyız!!

Geri
Üst Alt