⚽ SL 21/22 H:27 | Galatasaray 4-2 Rizespor | MS | 27 Şubat

Koskoca takım Kerem'in ayağına bakıyor. Mustafa'ya pozisyon üretecek baika adam yok. Gerisi düz oyuncu. Berkan bu senenin en büyük kazığı.

35 bin kisi gelmiş maça

morutan'i su kadro kalitesizliginde kadroya almayan bir adami her zaman sorgularim.

omar ve 4 nolu sahis cikmali, boey ve pulgar girmeli. oyuncumuz %30 olumlu yönde etkilenir.

60'dan sonra gomis'i alip maci bitirirsin.
Bu kadar git-gel yüksek hızda oynayacaksak en önemli adam olabilir Boey,

Taylan Berkan Cicaldau orta sahasina karsi bizim mahalleden genc uc cocuk yollasam ustunluk saglar gedson hayatinda bir daha boyle orta saha bulamaz ki ilk 20 dakka kendini yirtti ve bitti seneye bjk ta gorecegiz josef gedson orta sahasinin ne kadar kisir kalacagini onlerine talisca koymazlarsa

Bizim halimize donerler gedson faydali oyuncu ama yani hucumcu olmali senede 3 gol maksimum atar ceza sahasina girmez sutuda yok frikik tamamen kalecinin hatasu

Biz hep saçma gol yemelerle modumuz düşüyor her şut gol oluyor inanılmaz bişey.tarihte böylesi yok hiç bi takım sezon boyu yediği nerdeyse her gol tuhaf olamaz,bu seneyi hayatım boyunca unutmam herhalde.ben böyle bi talihsizliği kendim düşünüyorum yaşamama rağmen şaşırıyorum .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt