⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Pulgar için yazılanları gülerek okuyorum. Aklıma Nelsson ilk geldiğinde yazılanlar geliyor. Onu geçtim Gedson geçen yıl geldiğinde yazılan eleştiriler geliyor aklıma. Unuttunuz herhalde Gedson’a “bu nasıl genç yetenek lan, tottenham nasıl almış bunu?” Dediğiniz günleri

Bu adam toplasan 100 dk süre almamış. Bu adam akıllı ikinci maçı. Ne kadar tanıdı takımı da ne oynamasını bekliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. 1 maçla adam asıp, bir maçla adamı göklere çıkarmayı bırakın yahu. Günümüz oyuncuları sistem oyuncusudur. Takıma, oyuna, plana alışacak bunun içinde en az 5-6 maç geçecek.

Gecen hafta gedson show yapmisti dimi bugun attigi bir korner disinda sahada yoktu
Bugunde konya orta sahasi show yapiyor haftayada yine rakibin orta sahasi show yapacak yani rakipten degil bizim aciz orta sahamizdan tesekkurler Terim oyle bir enkaz biraktinki sittin sene duzelmez

Bu takıma futbolcu-baskan-yonetici-teknik direktör-taraftar her sey lazım.Biatci tayfadan da acilen kurtulmiyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis son 30 dakikalık golcü. umarım torrent anlamıştır.

kornerden gol yemedik!!!

FT beyefendi de her maç öncesi havalı pozlar vermeye devam etsin. Eserini izlesin de biraz utandın diyecem de izlemiyordur bile maçları

salla kerem sallaaaa

Top konyadayken sadece yanlarında hatta arkalarından koşuyoruz

Sahipsiz topların hiçbirini sökemiyoruz

İkili mücadeleleri alamıyoruz

Ve cicaldau ne yapmaya çalışıyor anlamadım, oyunun hiçbir yerinde yok
Onun yüzünden gomis çok erken yorulacak

Geri
Üst Alt