Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.647
- 59.230
- 4.758
torrent ile barca maçına çıkarsak ertesi gün sokağa çıkamayız gibi. Allahım sen bizi koru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pulgar için yazılanları gülerek okuyorum. Aklıma Nelsson ilk geldiğinde yazılanlar geliyor. Onu geçtim Gedson geçen yıl geldiğinde yazılan eleştiriler geliyor aklıma. Unuttunuz herhalde Gedson’a “bu nasıl genç yetenek lan, tottenham nasıl almış bunu?” Dediğiniz günleri
Bu adam toplasan 100 dk süre almamış. Bu adam akıllı ikinci maçı. Ne kadar tanıdı takımı da ne oynamasını bekliyorsunuz gerçekten anlamıyorum. 1 maçla adam asıp, bir maçla adamı göklere çıkarmayı bırakın yahu. Günümüz oyuncuları sistem oyuncusudur. Takıma, oyuna, plana alışacak bunun içinde en az 5-6 maç geçecek.
Barca maçında hocalik bir durum yok şuan.torrent ile barca maçına çıkarsak ertesi gün sokağa çıkamayız gibi. Allahım sen bizi koru
Torrentin katalan olmasına güveniyorum ben açıkcasıtorrent ile barca maçına çıkarsak ertesi gün sokağa çıkamayız gibi. Allahım sen bizi koru