⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Cica bağlantı oyununda ortalıkta yok. Muhtemelen çıkar oyundan. Nasıl gol atacağız yoksa böyle.

Cicaldau niye çıkmıyorki hala. onun yaptığı işi Gomis yapıyor. ileriye Mohammedi koy. devre arasını beklemeye bile gerek yok

Barca maçında hocalik bir durum yok şuan.
bence var çünkü iyi savunma yapılması şart yoksa tarihi hezimet olur. terim rezalet futboluna rağmen avrupada kapanmayı biliyordu en azından. torrent zerre savunma yaptırmayı bilmiyor ve bu durum korkutucu

Pulgari da fatih hocam mi aldirdi? Bu scout ekibi ne is yapiyor

Soktugumun konyalilarina bak Cimbom kumeye diyolar.Ayaklari bas ettik anasini satayım.Emegi gecenlere tesekkurlerimi iletiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her sene böyle bir iki takım parlıyor, çokta şey etmemek lazım.Seneye bir bakmışsın düşmemek için mücadele ediyorlar.

Burakin neyini ibra edecen ki? Bir tane olumlu birsey yok sene basindan biri saha ici ve saha disi. Ibra eden ya maldir ya Galatasaray dusmanidir baska aciklamasi olamaz

Pulgari Ogan Tarhan aldirdi bu arada. Yonetim suan Ogan Tarhanla calisiyor

Cicaldau ulan sen kimsin kendini ne sanıyorsun Berkan bile senden çok koşup mücadele ediyor sen kimsin sahada yürüyorsun

Gomis, top rakipteyken basıyor top bizdeyken yürüyor. Allahım sinirden ağlamak üzereyim.

Boey cok kotu ya. Öyle böyle dğl.

Bu takım ligde kalırsa çok çok büyük başarı olur net söylüyorum 1.ligde bile ilk 10a zor girer.

Geri
Üst Alt