⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Şu takıma gedsonu çok gördüler basını satayım. Bu arada bu takımı kurarken herkes Cicu boey morutan falan müthiş topçu diyordu. Herkes alınmasını istiyordu. Bırakın aga ft nin de başkanın da şimdikinin de topunun köküne kibrit suyu.

Muhammed ofans olarak rakibi yormaktan ziyade kornerde de tüm topları süpürüyordu.
Takımdaki herifler sadece izliyor yav. Şu ülkede hocalık yapmak ne kadar basit iş

Futbol izleme üstat. Takim nesi daha iyi ?? Bir tane daha iyi olan birsey soyler misin ?

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen şey değil misin ya terimci değilim diye geçinip aslında gizlice terim müridi olanlardan bence açıktan savun terimi nolcak

Yenildiğimiz maçta konuşmak kolay keşke kazandığımız maçlarda deseniz bunları torrenti küme düşen takımları yendi diye küçümsüyodunuz peki elemanın bu takımlara karşı kaybettiği puanlara neden hiç değinmediniz

Bu takım bu kadar kötü top oynamıyordu bu kadar hayalet değildi kaybettiğimiz maçlarda bile

Hala şu fb ve bjk bizden kötü diyenler var.İnanılmaz..Bakın şu takımın bu oyunla şu lige kalması mucize mucize..

Şu lkadroyu kuranlar bunları destekleyen taraftarlar yatacak yeriniz yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Doğru değişiklikler olur. Forumun futboldan anlamadığının teyit edildiği maç gibi oldu.
Forumun topluca beğendiği bir şeyin(ben dahil) tuttuğunu daha görmedim. Bu forum topluca yada çok büyük kısmı bir şeyi beğeniyorsa o tutmuyor arkadaş uğursuzluk mudur nedir artık bilmiyorum.

Kendi bulduğun doruları neden yok eder ki insan. Sacha berbat işte devam et Omar ileç Presi diyorsun Mohamed ile başla son 30 dakika Gomis'i kullan tutan bir şeyi neden bozarsın? Geçen hafta överken gelecek sezon için hala güven vermemesinin sebebi bu maç. Hala aynı 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Doğruyu bulan Td'ler ne hikmetse bundan vazgeçiyor bunu Terim'de yapıyordu Torrent'te yapıyor.
Geçen hafta da Rize'nin erken golü bulması ve Korkmaz'ın takımı yaslaması sanki bize yaradı. Ön alan baskımızı Konya pasla ne biçim kırıyorlar. Torrent'in top bizdeyken oyuncuları saha içine dağılımı yanlış bence. Alanya-Göztepe maçları da aynıydı. Bir de PvA içe geldi diye medyanın konuşması Konya'nın önlem almasına yol açmış. Direkt kapatıyorlar orayı. Bizim oyun planı işlemiyor. Maçın başı uzun atarak başlayınca eyvah dedim zaten. Gomis bitti 15'te. Sanki yanlış planla sahadayız. İkinci yarı oyun planını değiştirmeli.

Bu oyuncular tek tek ele aldığımızda geldiklerinde bukadar salakça oynamıyorlardı. Nasıl geriye gitti bukadar adam ne yapıyor bu takım nasıl bir düzen sizlik var bu klüpte...

Sonra niye kaçak izliyorsun? Lan bu Galatasaray'ı izliyorum diye daha bana para vermeniz lazım.

Bu takim yoneticisinden, teknip ekipine ve futbolcularina kadar komple silinmelidir. Bu takimi duzeltemezsin. Galatasaray’in geldigi duruma bak yahu. Biz BAM doneminde bile boyle ezik futbol oynamadik. Rezillik.

Geri
Üst Alt