- 1 Ocak 2011
- 15.132
- 10.245
- 1.688
Tam acarmisin ?Öyle demen lazım. yoksa 2 yuzluluk olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam acarmisin ?Öyle demen lazım. yoksa 2 yuzluluk olur
Cok farklı anlamlar gerçekten.Daha kötü hale getirmemiş demiş. Daha iyi dememiş.
Sen şey değil misin ya terimci değilim diye geçinip aslında gizlice terim müridi olanlardan bence açıktan savun terimi nolcakFutbol izleme üstat. Takim nesi daha iyi ?? Bir tane daha iyi olan birsey soyler misin ?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumun topluca beğendiği bir şeyin(ben dahil) tuttuğunu daha görmedim. Bu forum topluca yada çok büyük kısmı bir şeyi beğeniyorsa o tutmuyor arkadaş uğursuzluk mudur nedir artık bilmiyorum.Doğru değişiklikler olur. Forumun futboldan anlamadığının teyit edildiği maç gibi oldu.
Ne bileyim adami oyle anlatiyorlardi.Hazir degil diyelim ama onundeki adama bile pas veremiyor.Taylandan bile kotu bu cocukPulgardan olsa olsa yeni selçuk şahin olur
Hani Pulgar Yeni Melo olacakti Lan dil mil Cikartiyordu.Bu sosyal Medyada Analiz yapan adamlarda bizim gibi videolarini seyredip yorum yaptiklari ortaya cikti.
Geçen hafta da Rize'nin erken golü bulması ve Korkmaz'ın takımı yaslaması sanki bize yaradı. Ön alan baskımızı Konya pasla ne biçim kırıyorlar. Torrent'in top bizdeyken oyuncuları saha içine dağılımı yanlış bence. Alanya-Göztepe maçları da aynıydı. Bir de PvA içe geldi diye medyanın konuşması Konya'nın önlem almasına yol açmış. Direkt kapatıyorlar orayı. Bizim oyun planı işlemiyor. Maçın başı uzun atarak başlayınca eyvah dedim zaten. Gomis bitti 15'te. Sanki yanlış planla sahadayız. İkinci yarı oyun planını değiştirmeli.Kendi bulduğun doruları neden yok eder ki insan. Sacha berbat işte devam et Omar ileç Presi diyorsun Mohamed ile başla son 30 dakika Gomis'i kullan tutan bir şeyi neden bozarsın? Geçen hafta överken gelecek sezon için hala güven vermemesinin sebebi bu maç. Hala aynı 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Doğruyu bulan Td'ler ne hikmetse bundan vazgeçiyor bunu Terim'de yapıyordu Torrent'te yapıyor.
inş hocam ona da razıyımPulgardan olsa olsa yeni selçuk şahin olur
Baska bir mevzudan bahsediyoruz.Yeni hoca geleli 2 ay oldu