⚽ SL 21/22 H:28 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 5 Mart

Berkan berbat oynuyor. Bu adamın lig genelinde ikili mücadele ve hava topu kazanma yüzdelerini merak ediyorum. Zaten pas ve dripling de yok. Ne işe yarar bu adam?

Cicaldau çok kötü. Varlığı ile yokluğu bir. Acilen yerine Morutan girmeli.

Emre sürekli pozisyonların içinde olması güzel ama maç genelinde çok kritik noktalarda maalesef hep kötü paslar attı. Pozisyonları bitirdi.

Boey çok kötü. Çok güçsüz ve etkisiz göründü.

Umarım ikinci yarı erken bir gol bulur, maça ortak oluruz. Morutan Cicaldau değişikliği bence ikinci yarının başında kesinlikle yapılması gereken birinci hamle olmalı.

Palut'u sevdiğimden konya maçlarını takip ederim, en kötü oyunları hatta fark falan yedikleri maclardaki oyunları dahil bizim şu oyundan kötü değildi.
Torrent ile olumlu tek birsey yok takımda su zamana kadar. Ust uste, muhtemelende 2 kume dusecek takımı yendik diye şöyle hoca böyle hoca ilan ettiler.
Palut'u beğenmeyenler olabilir, gel gelelim işin gerçeği, gelecek sene için Palut'u 100 tane torrente tercih ederim.

torrenti eleştirmeyelim de kimi eleştirelim beyler

Gomis ikinci yarı girip Moha ile bir sahada olsaydı sanki daha mantıklı olurdu. Bu maçtan böyle çok büyük beklentim ne yazık ki yoktu. En kötü 1 puan koysak cebe iyi diyordum. Du bakalım, ikinci yarı ne olacak...

Şu ana kadar o arzuyu alamadım. Maça konsantre bile olamadım izleyen olarak. jk maçı da husumetli bir maç olduğundan Rize benzeri olacaktır. Öyle hissediyorum. Evimizdeki maçları alsak iyi olur. Ben bir iki maç harici dışarda kazanacağımızı düşünmüyorum zaten.
Keske Ft varkende boyle ilimli olsaydiniz.Sonrada millete laf cakmaya calisiyonuz.

dakika 70den sonra Michalak girdinmi yerli sicariz

Bu takım top rakipteyken pres yapmasını bilmiyor, iyi pas yapan bir takım istese 90 dakika ortada sıçan oynar bizim takımla. Top bizdeyken ise çok yavaş oynuyor, bir Konyaspor'un topu çevirme hızına bakın bir bizimkine.

Sene başında takımı ucuzlatma projesini gençleştirme projesi diye yedirdiler diyeceğim ama Cicaldau'ya 6.5 milyon, Berkan'a 4 milyon, Nelsson'a 7 milyon EUR ödendi, ucuz da değiller.

Şu sezon bir an evvel bitsin artık.

Transferde hangi oyuncu için kime ne ödenmiş ,miktardan ziyade bu açıklansın.Şöyle izledik,böyle takipteydik diyerek alınan oyuncular bu ise ya hiç bu işten anlamıyorlarmış ya da kasıt var.

Beraberlik çıkar mı dersiniz? Bari 1 puan alalım be rezil herifler sizi.

Kendi bulduğun doruları neden yok eder ki insan. Sacha berbat işte devam et Omar ileç Presi diyorsun Mohamed ile başla son 30 dakika Gomis'i kullan tutan bir şeyi neden bozarsın? Geçen hafta överken gelecek sezon için hala güven vermemesinin sebebi bu maç. Hala aynı 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Doğruyu bulan Td'ler ne hikmetse bundan vazgeçiyor bunu Terim'de yapıyordu Torrent'te yapıyor.
Omar UEFA listesinde yok, Boeyi mecbur ritim tutsun diye oynatıyoruz bence.Keşke Omar'ı da ekleselerdi.Pulgar'a gerek yokmuş...

Berkan 20 km de koşsa faydasız. 10 km koşan teknik bi adam olsa takım 15 km daha az koşacak zaten. Sırf bu adamın saçma pasları yüzünden her maç 15 km fazla koşması gerekiyor takımın. Hep mi kötü pas atar bir adam. Koca bir sıfır ofansta.
berkanı tek koşturursan leş gibi orta saha olur.
Berkanı kerem-forvet-kanat-yanında oynayan adamla aynı anda koşturursan rakibe nefes aldırmazsın.

Yani tek tek koşturmak yerine orta saha ve forvette 4-5 kişiyi ayni anda koşturursan 20 dakikada işi bitirirsin

Konya ligin en iyi oynayan takimi,yenilmek normal bisey.ama takim ilkyari yurudu resmen

Gedson yerine hazır diye pulgarı aldık. Şaka gibi gerçekten. Torrent efendi iyi kandırdı 2 maçla bizim torrentarator diyenleri. Torrent naptı 1 hafta boyunca ispanya da mı tatil yaptı yoksa ? Ayak tenisi falan mı oynattı ? 2 adım atamıyoruz kaleye

Geri
Üst Alt