- 26 Kasım 2012
- 179.203
- 241.275
- 5.688
Pulgardan anca Pilav olur. Pulgar Pilavı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yemiyordu? Terim neden gonderildi o zaman?Nasıl olmaz ya bu takım terim varken böyle kolay gol yemiyordu
Terimede öyle diyorlar hocamın bir bildiği var diye. Bunada diyebilir aynı kişiler yanlış miyim Nalbant BeyTam acarmisin ?
Keske Ft varkende boyle ilimli olsaydiniz.Sonrada millete laf cakmaya calisiyonuz.Gomis ikinci yarı girip Moha ile bir sahada olsaydı sanki daha mantıklı olurdu. Bu maçtan böyle çok büyük beklentim ne yazık ki yoktu. En kötü 1 puan koysak cebe iyi diyordum. Du bakalım, ikinci yarı ne olacak...
Şu ana kadar o arzuyu alamadım. Maça konsantre bile olamadım izleyen olarak. jk maçı da husumetli bir maç olduğundan Rize benzeri olacaktır. Öyle hissediyorum. Evimizdeki maçları alsak iyi olur. Ben bir iki maç harici dışarda kazanacağımızı düşünmüyorum zaten.
Bi herifin analiz videosunu izlemiştim, kendi kendime demiştim biz fernandinho mu aldık diyeNe bileyim adami oyle anlatiyorlardi.Hazir degil diyelim ama onundeki adama bile pas veremiyor.Taylandan bile kotu bu cocuk
Buz kovasina oturduğu icinNasil yemiyordu? Terim neden gonderildi o zaman?
Ciğdemim ben Nalbant degil Semih CigdemTerimede öyle diyorlar hocamın bir bildiği var diye. Bunada diyebilir aynı kişiler yanlış miyim Nalbant Bey
Taylandan kötüsünü bulmuşuz reis beğenmediğimiz adamın yerine ondan daha da kötüsünü almak büyük başarı gerçektenPulgardan anca Pilav olur. Pulgar Pilavı
Omar UEFA listesinde yok, Boeyi mecbur ritim tutsun diye oynatıyoruz bence.Keşke Omar'ı da ekleselerdi.Pulgar'a gerek yokmuş...Kendi bulduğun doruları neden yok eder ki insan. Sacha berbat işte devam et Omar ileç Presi diyorsun Mohamed ile başla son 30 dakika Gomis'i kullan tutan bir şeyi neden bozarsın? Geçen hafta överken gelecek sezon için hala güven vermemesinin sebebi bu maç. Hala aynı 1 ileri 2 geri gidiyoruz. Doğruyu bulan Td'ler ne hikmetse bundan vazgeçiyor bunu Terim'de yapıyordu Torrent'te yapıyor.
berkanı tek koşturursan leş gibi orta saha olur.Berkan 20 km de koşsa faydasız. 10 km koşan teknik bi adam olsa takım 15 km daha az koşacak zaten. Sırf bu adamın saçma pasları yüzünden her maç 15 km fazla koşması gerekiyor takımın. Hep mi kötü pas atar bir adam. Koca bir sıfır ofansta.
TamamŞu an sıralamada bizden aşağı olan Kasımpaşa, Göztepe ve Giresun’dan daha kötü takımız.