⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

önemli maçlarda maç bitene kadar başlığına yazmıyorum. 2 maç oldu gerçi olsun. iyi yoldayız bu sezon derbileri çok kötü kaybettik hepsinde öne geçmiştik. belki de sadece özgüven değil kondisyonla da alakalı bir durumdu. ama şu kargaları yendiğimize sevindim her ne kadar barça maçı arasında yer işgal etse de tokatlayıp gönderdik.

Ömer’e kızanlar
Alan hocaya laf edin o zaman ;)

Taraftarında teknik adamdan farkı yok.Hepsi iş bilmez.Hala ömere kızıyorlar.Ama bazıları zaten sırf terim yüzünden torente laf söylemiyor.Ondan sonra ben Galatasaraylıyım diye ortalıkda dolanıyorlar.

Tekrar söylüyorum bu ömeri oynatan adamın lisansını yırtacaksın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu cebi salak yemin ederim gecen sene tebrik edecekler tabi zart zurt dedi hirsli olmayan takimi hirslandirdi.Bu senede Barca macindan sonra Besiktas macina fazla asilmayacaktik gene bizi Gaza getirdi.Heee Cebi Bey Havaya girersen Yorgun Galatasaray Çakar sanaa Haydi simdi Sabaha kadar Tiner cekmeye Hade Hade Hadeeeeeeeeeee.Ben bile hic bir mac oncesinde kesin konusmam Ama Çebinin konusmasindan sonra cikamayacaklar dedim oradan cikartmadiK Cikartmayiz Biz Galatasarayiz.Turkiyenin en buyul Futbol takimiyiz.

Niçin hakemlerimiz skora göre maç yönetiyor, niçin?

Her şeyi geçtim, tartışmasız iki pozisyon var, biri josefin cic'a yaptığı ve sarı kart verdiği foul. Bildiğin kafasını geri çevirip cic'a bakıyor ve bile bile vuruyor yahu bir insan bunu neden yapar ki?

Diğeri de son dakikadaki Gomis'in Ersin tarafından düşürüldüğü pozisyon. Kale bomboş adamı geçse boş kaleye 3. Golü atacak.

İnanılmaz bir şey ya. Ne güzel maç yonetiyorsunuz, bir takım 2 farklı öne gecmesin. Hemen yenik takımın lehine değişiyor kararlar.

Geri
Üst Alt