⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

Ben sevinemedim ya için soğumuyor bunları rezil edeceksin 5-6-7-8 ne varsa sokacaksın ağlayacaklar sahada hala atmak için uğraşacaksın maç sonu o kadar atılır mı etik nerde diye ağlayacklar

Nazar değmesin diye maç sonun kadar yazmadım. Az kalsın nazar da değiyordu. 2. Yarıdaki oyun normaldi. Cicu nun etkisizliği berkan ve Taylan ın bir tarafından solumaya başlaması. Pva nın gücünün bitmesi. Normal şeyler bunlar. Önemli olan sonucu alabilmesiydi.
Maç öncesi herkes yorgunluk olacak takım savunmada kalacak diye yorum yapıyordu. Tam tersi oldu. İlk yarıdan kopardı takım maçı.

Beşiktaşlılar penaltı pozisyonunu konuşuyor da hakem olmayan ofsaytı veripnet pozisyonu kesti, josef'in kırmızı kartını vermedi. Gomis'e yapılan da faul bence Ersin topu vuramıyor gibi gördüm.

yalnız özeti izlerken ilk dikkat çeken pozisyon Omar ın çizgiden çıkarması... çoğu adam ya orda olmaz yada o topu içeri alırdı... Helal olsun, maçın başında genel olarak çok iyyiydi

Torrent Omer degisikligi ile maci neredeyse veriyordu. Adamlar uzerimize geliyor ama biz 36 yasindaki Gomis, 35 yasindaki Babel ve yorgun Aanholt ile kontra ataga cikmaya calisiyoruz. Madem Morutan’i dusunmuyorsun bari Baris Alper’i kadroya alsaydin. Bizim gelecek sezon hizli bir kanat oyuncusu almamiz lazim. Kenarda topsuz kosular yapabilen hizli bir kanat oyuncusu olsaydi fark yaratirdi. Hem bu macta hem Barcelona macinda.

o degilde josef resmen girince orta saha egemenligi besiktas aldi. keske bizimde josef vera fernando melo gibi 6 numaramiz olsaydi

9 maç - 9 puan . biraz şans ile 3.-4. bitirebiliriz. hala inanıyorum.

lol2.png

Nelsson'un Cyle Larin'e yaptığı hareket penaltı mıydı hafif bir formadan tutma var ama top zaten gitmişti bir de o kadar hafif çekme ile oyuncu düşmez, Larin attı kendini, böyle kaç penaltimizı yedi hakemler bu pozisyonda da bizi tutmaları çok değil zaten maçta Atiba ve Joseph kırmızı görmeliydi hatta kaleci Ersin'in Gomis'e mudahelesi direkt kırmızı kart, 3 kırmızıyı es geçti hakem maç bitince yedek kulübesinden birine kırmızı verdi göstermelik

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
bunları koyması o kadar da keyifli değilmiş ya. hiç zevk almadım.

Beşiktaş'lılar penaltı pozisyonunu konuşuyor da hakem olmayan ofsaytı veripnet pozisyonu kesti, josef'in kırmızı kartını vermedi. Gomis'e yapılan da faul bence Ersin topu vuramıyor gibi gördüm.
boşver abi adamlar mağduriyetin kitabını yazmışlar hiçbir şey olmasa da birşey bulur ezik herifler... şurdan 4-5 sfıırla çıkmadıklarına şükretsinler

Geri
Üst Alt