⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

Rotasyon yapalım, yenilirsek de yenilelim çok sorun değil asıl Barcelona maçı önemli bizim için. Oynamayan ve fazla süre alamayan oyuncularımız da belki hırs yapıp kendilerini göstermek isterler Beşiktaş'ı yenerek. Fenerbahçe 17 yaşındaki Arda'ya güveniyorsa bizim de Bartuğ gibi, Beknaz Almazbekov gibi Barış Alper Yılmaz gibi genç oyuncularımıza güvenmemiz gerekir.

Muslera
Omar Alparslan Semih Ömer
Pulgar Bartuğ
Morutan Cicaldau Barış Alper
Halil Dervişoğlu

207 alt blokta 2 adet biletimiz var, hava şartları yüzünden uçamadık. İlgisi olan dm atabilir

Rotasyon yapalım, yenilirsek de yenilelim çok sorun değil asıl Barcelona maçı önemli bizim için. Oynamayan ve fazla süre alamayan oyuncularımız da belki hırs yapıp kendilerini göstermek isterler Beşiktaş'ı yenerek. Fenerbahçe 17 yaşındaki Arda'ya güveniyorsa bizim de Bartuğ gibi, Beknaz Almazbekov gibi Barış Alper Yılmaz gibi genç oyuncularımıza güvenmemiz gerekir.

Muslera
Omar Alparslan Semih Ömer
Pulgar Bartuğ
Morutan Cicaldau Barış Alper
Halil Dervişoğlu

Bartuğ defolup gitti yanılmıyorsam.Barış kişisel futbol gelişimi için ne gerekiyorsa yapmazssa 1. Lige gider ,beknaz sağlam görüntü veriyor ama onunda kişisel gelişim programı yapması lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani o kadar degersiz onemsiz bir macti ki benim acimdan, bu ertelensin ertelenmesin muhabbetine resmen barca maci kadar onemsiyorum su an. Tabi karar teknik ekibin ne sonuc cikarsa saygi duyarim , barca maci oncesi hic elestirilmez bu mac ama harbi cikip catir catir oynayip yensek icimizi bi sogutsak keske.

Yani o kadar degersiz onemsiz bir macti ki benim acimdan, bu ertelensin ertelenmesin muhabbetine resmen barca maci kadar onemsiyorum su an. Tabi karar teknik ekibin ne sonuc cikarsa saygi duyarim , barca maci oncesi hic elestirilmez bu mac ama harbi cikip catir catir oynayip yensek icimizi bi sogutsak keske.

Valla renktaş bence barça maçı pratiği için ideal bi maç,oynanmasının inanıyorumki çok faydasını görürüz,ben bu akşamki eskikliklerimizi özellikle görmemizin öneminin çok olduğuna inanıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

VAR hakemi Yasar Kemal Ugursuz olmus galiba. Ohaaa, yuuuhhhh, pesssss yani...

Nefret skalasında ciddi anlamda feneri geçmeyi zorluyorlar ama yine de büyük takım ve ezeli rakip yerine koyamıyorum. Ülkenin en gereksiz, en ağlak, şeref diyipte şerefsizlik yapmakta en kral takımlarından biriyle oynayacağız. Gönül isterdi ki barca maçı gibi çok önemli bir maç öncesi olmasaydı şu maç, vura kıra bütün enerjimizi verelim isterdim ama yine dört ayak üstüne düştü gereksizler

Fb maçını bizden alan iti vermişler var a doğranmaya hazır olalım.

Geri
Üst Alt