Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.594
- 6.525
- 2.238
rakip çok küçük ondan heraldeNasıl?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakip çok küçük ondan heraldeNasıl?
varda fener maçında da bu vardı.Şu serefsiz gs düşmani vernisler yine.
Prova yapacaksak sağlam savunma yapmamız lazım. Belki de işe yarar.Bu maçı almalıyız bu derbi maçı felan denirse oyuncular odaklanamaz ,ama bu maç barca maçı provası ,işte şöyle şöyle oynamamız lazım dersek oyuncular farketmeden derbi maçını kafalarında oynamış ve hazırlanmış olur.
Yani karga maçını barca maçına yem olarak atmamız lazım oyuncularımızın önüne teknik heyet yapmalı bunu.oyunculara karga maçını odak noktası haline getirebilmemiz için barça maçını öne sürmeliyiz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Prova yapacaksak sağlam savunma yapmamız lazım. Belki de işe yarar.
Bu platform aracılığıyla mı ağabey?maç esnasında bu şerefsizlere okkalı bir küfr edeceğim.
Bu platform aracılığıyla mı ağabey?
onur duyarızewt rtaş allah nasip ederse
Ben hep söylüyorum. Deplasmanlarda, derbillerde.hep katı savunma yapmalıyız. Güzel karşı atağa çıkabiliyoruz.Ben tamamiyle barça provası yapılması üzerine oynansın isterim,hem katı savunma olayı güncellenir hem hücum konusunda sağlam pratik yapılabilir diye tahmin ediyorum.
Ben tamamiyle barça provası yapılması üzerine oynansın isterim,hem katı savunma olayı güncellenir hem hücum konusunda sağlam pratik yapılabilir diye tahmin ediyorum.