⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

takımı değil ama tribünü tahmin edebiliyoruz, baya baskı altına alacaklardır

Bu maçı almalıyız bu derbi maçı felan denirse oyuncular odaklanamaz ,ama bu maç barca maçı provası ,işte şöyle şöyle oynamamız lazım dersek oyuncular farketmeden derbi maçını kafalarında oynamış ve hazırlanmış olur.

Yani karga maçını barca maçına yem olarak atmamız lazım oyuncularımızın önüne teknik heyet yapmalı bunu.oyunculara karga maçını odak noktası haline getirebilmemiz için barça maçını öne sürmeliyiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Prova yapacaksak sağlam savunma yapmamız lazım. Belki de işe yarar.

Bu maçtan bir beklentim yok. Kendini profesyonel bir Galatasaray takımı futbolcusu olarak düşün; Tinerkesh maçında mı oynardın yoksa kendini Barcelona maçına mı saklardın? Sorunun cevabı çok net olduğu için benim bir beklentim yok.

Ha bu tinerkeshler haddini bilseydi maçı önemsemezdim bile.

Barcelona macini düşünerek kadro kurulmalı şahsen pulgar morutan cicaldau Omar Ömer Bayram Gomis Semih bu tür oyuncular oynaması gerektiğini düşünüyorum

IMG_0899.JPG
Rotasyon işleri boş işler. Eğer bu kadro çıkarsa BJK kazanır.

Ben konsantre olamıyorum bu maça oyuncularının aklıda Barca maçında olacaktır bence. Kerem, Taylan, PVA, Boey, Soso, Babel mutlaka dinlendirilmeli. Mostafa 11 olmalı Gomis sonradan girmeli bundan hiç vazgeçmemeliyiz. Morutan ilk 11 oynarsa iyi olur.

Geri
Üst Alt