⚽ SL 21/22 H:29 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | MS | 14 Mart

Harika galibiyet Barça maçı öncesi çok iyi moral olacaktır. Bu sezon bence oynadığımız 5 derbide de üstündük ama galibiyet anca bu maçta geldi buda bizim şanssızlığımız.

İddia ediyorum eger 1 10dk daha olsaydı, Ömer Bayram yüzünden maçı verirdik! Bu adamı inatla neden sol bek oynatırlar anlamak mümkün değil.

Istatistiklere bakıldığı zaman bile bu herifin sol bek onadigi maçların neredeyse tamamında puan kaybetmişiz. Hâlâ sol bek oynatıyorlar ya.

Illa oynayacaksa orta saha veya sol ileride oynasın, kesinlikle daha faydalı olur, ama defans hattında bu adam OY-NA-MAZ, nokta. Sıkıyorsa Barselona maçında da oynatın da görün ak ile karayı.

Sinir oldum ya Ömer girince. Tövbe tövbe.

levent tüzemen bir şey olsa da torrenti eleştirsem diye konuşuyor son 25 dk yı babalar gibi eleştir ama ondan öncesinide öv be adam
Yaptığı büyük bir şerefsizlik yalnız böyle isimlerin Galatasaraylı olarak yorumculuk yapmasından iğreniyorum.

Levent Tüzemen gibilerinin derdi Galatasaray değil

Nollldddduuuuuuu gördünüz mü ananizin orekesini... Bunlar düşündü ulan yoruldular biz bunları yeneriz. Bir kere daha anladilarki küçük takım bunlar.... Ohhhhh şinanay yavrum.... Ahahahahah kudurunnnnn....
Nur Çebi şimdi ağla kudur geber...... Ahahahaah
Zaten devre arası kaçmış ahahaha

Josef'e direkt, Atiba'ya 2. sarı'dan kırmızı vermeyip, Batsuayi'nin voleybolu 'nu geçiştirip maç 2-0 olunca her düdüğü deplasman takımı lehine çalıp maçı dengeye getirmeye uğraşmasına rağmen maç 2-1 bitti. Bu maç 2-2 bitseydi ciddi hakem katliamına kurban gidiyorduk.

Bu soktuğumuz golleri anç ye hediye ediyorum. Ağzı boş kalınca saçmalıyor çünkü.

2. yarı oyuncu değişiklikleri skandal, Feghouli bile Cicaldau'dan daha iyi oynadı

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis Babel cica yeterince katkıyı vermedi Ömer de savunmanın akıl dengesinin içine etti
Morutan ın defansif yönü de varken kerem in yerine direkt onu almalıydı son 15 dk ben çok buna takıldım
Gomis te acele etti mohammed harika oynadı 15 dakika daha sahada kalmalıydı
Oyunu soğutmak için puştluk yaptırmayı öğretmeli bir de son 20 dk yatmadık yerde tempo yaptırdık Bjk ye
6 dakika uzattı yine embesil hakem

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt