guzel bir galibiyet oldu. barca maci oncesi moral,motivasyon ve momentum adina cok kritik bir galibiyet kazanimi...
erman hoca soyle bir sey demis macla ilgili ;
Erman Toroğlu: “Galatasaray, 4 gündür susmayan Beşiktaş’ı resmen tokatlarak terbiye ediyor.”
dedigi gibi, ilk yari sagli sollu adeta bir boksor gibi defalarca yere serdik *rakibi anca * 2 tane gol cikti.
ilk yariya yonelik tek kusur, daha fazla atamamamizdi...
2.yari ,barca macini da dusunerek vites dusurduk. oyuna girenler malesef takimi geriye goturduler.
cica girer girmez topla bir iki guzel pas atti,sonrasinda cok saglam indirdiler kafadan iki kez darbe aldi yuzu dagildi izledigimiz kadariyla. hakem bunlari nasil es gecti cok ilginc anlardi. zaten iki uc tane saglam kasti kafaya ve yuze aldigi darbelerle oyundan pistirdilar kendisini...oyuna giren brezilyali dmlerinin kasti faullerine ve girislerine hakem erken kart gostermeli idi.
babel fazla kanada batik oynadi. daha ice girisli oynamali idi ve veya aldigi topla sutu dusunmeliydi. yani bir nevi kerem'in yaptigi dogrulari babel de yapmali idi ,bu tecrubede bir oyuncunun yari boyunca kanadin cizgisine asiri yakin olup efektif ve etkisiz olmasi kotu goruntulerdi........
boey ve omer'in ofansifleri sifirdi da, defansifleri de vasatin altindaydi.
gomis bir kac pozisyon firsati kacirmasi klasina yakismayacak kalitedeydi,, daha dikkatli olsaydi birebirlerden birini gole cevirmesi icten bile degildi. tek begendigim yonu ortaya gelip icten top istemesi duvar olmasi idi, babel den bekledigimiz seyleri gomis'in yapmasi da ayri bir babele eksi yazacagim denklemdi.
kerem ve emre nin cikislari rakibi bayagi rahatlatti. omar'in da cikmasi rakibin o bolgeden rahat gelmesine yol acti. ne boey ne omer ikisi de kanatlarinda istenilen performansi sergilemediler. bu da takim savunmasina asiri yuk binmesine yol acti.
< ;> keza , gobekte taylan ve berkan'in 2.yari kosacak halleri yoktu. kadro da benzer tipoloji oyuncu olmadigindan olsa gerek, malesef bu ikilinin oldugu yerlerde de 2.yari ozelinde pasif kaldik. aytac vs her ne kadar bizim kalibremiz olmasa da bir sekilde bu ikiliden birini yedekliyebiliyorduk dinlenme vs baglaminda.
bugun bu yonden rotasyon anlaminda akan oyunda donemsel pasif kalmamiz yorgunluk ve , rotasyon yapilamamasi bazli idi.
ilk yarida kerem,emre,mustafa'yi cok begendim ofansif olusumlarda kader anlarinda isimleri var idi......
90 dakika geneli ise; defansif anlamda nelsson,marcao ve de pva 'yi begendim.mac ici devamliligi 90 dakika gosterme gayreti icinde olan ve one cikan uclu.....
berkan ve taylan yorgunluk bazli performans dusmesi yasamasalardii listede ilk yazacagim isimler olacaklardi performans bazli sinifi gecen... malesef 2.yari ustte de dedigim gibi donemsel pasif kalmalari + oyuna giren yedek beklerin de vasat aldi kalmalari ile tum yuk stoper tandemine bindi....
degerli ve kritik bir galibiyet oldu. sonuc olarak 3 puani evimizde hak ederek kazandik. bir bakima momentum moral ve ozguven icin barca maci oncesi cok ama cok iyi oldu.
ayni akilli oyunu ozellikle bugun ilk yaridaki tam takim kompakt performansimizi *barca macinda da gosterecegimize sonuna kadar inaniyorum. temenni ediyorum.
nacizane olarak, tribunleri ilk yarida 10 uzerinden 10
2.yari ise skorun mutlulugu vs den olsa gerek rakibe etki anlaminda dusuk buldugumdan 10 uzerinden 5 olarak belirtebilirim.
bu sogukta vakit ayirip giden tum taraftarlara da ayrica tesekkur ediyorum. ayaklarina saglik.
simdi sira barca macinda turu gecip bu haftayi cifte mutlulukla kapamada....
basarilar Aslanlarimiza........