- 16 Haziran 2010
- 190.953
- 133.740
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte en az galibiyet kadar önemli bir fotoğraf
Babel yerine Morutani atacakti oraya.Omeri madem aldin On tarafi koy gene maci verecek hamleler yapti.
Penaltı ile alakası yok yahuNasıl Victor'un pozisyonu penaltıysa Gomis'in pozisyonu da çok net kırmızı karttı Ersin adına. Bu ligde top mop oynanmaz abi. Cidden beIN bir kutu sakız teklif etse yeridir.
böyle yapsa hükmen yenilirdik hocam. Barış veya Halil olsaydı kadroda olabilirdiGomis Babel cica yeterince katkıyı vermedi Ömer de savunmanın akıl dengesinin içine etti
Morutan ın defansif yönü de varken kerem in yerine direkt onu almalıydı son 15 dk ben çok buna takıldım
Gomis te acele etti mohammed harika oynadı 15 dakika daha sahada kalmalıydı
Oyunu soğutmak için puştluk yaptırmayı öğretmeli bir de son 20 dk yatmadık yerde tempo yaptırdık Bjk ye
6 dakika uzattı yine embesil hakem
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Troll gibi ama iyimişAhmet Nur Çebi: “Liverpool formalı bir Galatasaray taraftarı kendiyle tribüne getirdiği kartal peluşunu dövüyordu. Bu canımızı mağlubiyetten daha çok yaktı. Ayıp ettiler.”
Lan bu gerçek mi nolur değil diyin ben sabaha kadar gülerim![]()
Kendini büyük sandıkları için dalga geciliyorküçük bi takımı yenmenin nesi büyütülüyor
eğer küçük iseler
Twitter'da falan var mıdır acaba o pozisyonun görüntüsü? İlk golü attık 1 dakika sonra elektrik gitti 70. dakikaya kadar maçı izleyemedim.Bein yine pozisyon kırpmış dirseği koymamış.
Bİrde bunlar gider diye ağlayanlar vardi e.a. kadar yolları var bu kadar itlik olmaz