Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rosier ne zaman ŞL seviyesinde bek oldu?Batsuayi ve rosier dışında şampiyonlar ligi seviyesinde adami yok besiktasin.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi hazırlanmamışlar sezona çok net. Fizik olarak Beşiktaş'a nasıl bu kadar ezilebiliyor İtalyan bir teknik adamın yönettiği bir takım aklım almıyor.Gümrük akıllı oynasa puan alırdı
Çıkarken kaptırılan toplardan verdiler tüm pozisyonları
Bence tek eksikleri fizik.Gümrüğün saha yerleşimini,oyun tarzınıda beğendim bu arada
Jimmyle freiyle falan max bu kadar oynarsın
Ahım şahım değil. Kaliteli ayaklarıyla pozisyon buluyorlar. Bir de fizik olarak ezici bir üstünlük kurdular maçın belli bir bölümünde Karagümrük'e.beyler kuşlar nasıl oynuyor müsait değildim izleyemedim
İlk yarı sovuyorlardi.maalesef beşiktaş'ın kadro kalitesi bizden daha iyi, umarım genç transferlerimiz ile iyi bir uyum yakalayıp bu durumu tölere ederiz. alex ve batshuayi çok iyi transferler çok güç katmış takıma. morutan, gedson transferleri ve diagne/mohammed'in temposunu bulmasıyla biz de ayırt edici bir takım oluruz umarım.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
maalesef beşiktaş'ın kadro kalitesi bizden daha iyi, umarım genç transferlerimiz ile iyi bir uyum yakalayıp bu durumu tölere ederiz. alex ve batshuayi çok iyi transferler çok güç katmış takıma. morutan, gedson transferleri ve diagne/mohammed'in temposunu bulmasıyla biz de ayırt edici bir takım oluruz umarım.
Deme öyle kuş oluyorsun.maalesef beşiktaş'ın kadro kalitesi bizden daha iyi, umarım genç transferlerimiz ile iyi bir uyum yakalayıp bu durumu tölere ederiz. alex ve batshuayi çok iyi transferler çok güç katmış takıma. morutan, gedson transferleri ve diagne/mohammed'in temposunu bulmasıyla biz de ayırt edici bir takım oluruz umarım.
Batsuayi ve rosier dışında şampiyonlar ligi seviyesinde adami yok besiktasin.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi