SL 21/22 H:3 | Beşiktaş 1-0 Fatih Karagümrük | MS | 28 Ağustos

beyler kuşlar nasıl oynuyor müsait değildim izleyemedim

Rakip çok heyecanlı oynuyor, sakin kalamadığı için çok fazla top kaybediyorlar ve bu Beşiktaş atağına dönüşüyor.

Batsuayi ve rosier dışında şampiyonlar ligi seviyesinde adami yok besiktasin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gümrüğün saha yerleşimini,oyun tarzınıda beğendim bu arada

Jimmyle freiyle falan max bu kadar oynarsın

maalesef beşiktaş'ın kadro kalitesi bizden daha iyi, umarım genç transferlerimiz ile iyi bir uyum yakalayıp bu durumu tölere ederiz. alex ve batshuayi çok iyi transferler çok güç katmış takıma. morutan, gedson transferleri ve diagne/mohammed'in temposunu bulmasıyla biz de ayırt edici bir takım oluruz umarım.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maalesef beşiktaş'ın kadro kalitesi bizden daha iyi, umarım genç transferlerimiz ile iyi bir uyum yakalayıp bu durumu tölere ederiz. alex ve batshuayi çok iyi transferler çok güç katmış takıma. morutan, gedson transferleri ve diagne/mohammed'in temposunu bulmasıyla biz de ayırt edici bir takım oluruz umarım.

İlk yarı sovuyorlardi.

gecen seneye göre 8jk 1 hatta 2 level daha düsük bana göre toplama playstation takımı gibiler.

Deme öyle kuş oluyorsun.

Ayrıca ben bizim kurduğumuz takımın daha değerli olduğu kanaatindeyim. Bizim takımın tavanı belli değil. Beşiktaş'ın kimden ne kadar verim alacağı az çok belli. Biz pozitif anlamda kapalı kutuyuz.

Batsuayi ve rosier dışında şampiyonlar ligi seviyesinde adami yok besiktasin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rosier ismini bile iki üç defa anca duydum.kaliteli cl ayarında oyuncuları alex ve batsuai.onun dışında josef atibi felan filan hepsi tırt.cl de sulu götürüp susuz getirirler kazları.anca rakip alex ve batsuaiyi önemsemez boş bırakırsa gol bulurlar.kalecileri gümrük kalecisi gibi topa hamle yapmazsa tabii

Fizik olarak iyi olan 2 top yapabilen her takım kafa tutar bjk'ya şu an sadece oyuncu performansları yansıyor takım oyunu yok bjk da

Biz randers maçının 2. yarısindaki oyunumuzu 60 dakikaya yayarsak bejekenin içinden geceriz

Geri
Üst Alt