⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Diagne çıkınca ileride top tutamadık. Tüm toplar duvardan seker gibi geri döndü. Kanatlar da forvet ile olan pas bağlantılarını kaybedince iyice yorulduk. Üstüne bir de saçma sapan bir bireysel hata...

Takımın sıkıntısı defanstan çıkamamak. Hoca bunu yaptıramıyor ama ısrarla ve inatla deniyor deniyor deniyor. Hocam defanstan nasıl çıkılacağını bilmiyorsan biraz Alman teknik adamları takip et izle öğren, öğrenemiyorsan ayıp veya günah değil uzun oynat yahu uzun oynat oyunun köşelerine doğru orada baskı yap. Ayıp değil uzun oynamak yaw gerçekten ayıp değil.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeter abi cidden bunu kaldıramıyorum artık buraya kadar

Akbaba nedir yaa

Allah kahretsin ya

Ceza almak istemiyorum

Yeter yeteeer al akbabanı evinde oynat çok seviyorsan

Vefa tamam da. Muslera kafasında futbolu bitirmiş gibi. Ülkesine dönmesi en hayırlısı olur kendisi için. 2. Kaleci olacak diye merti de kaçırdık zaten...

Bence Mohammedin maçı oluyor. İkinci yarı Emre, Feghouli, Ömer Bayram gibi oyuncularla beraber oyuna girer, sonra top ayağına değmeden maç biter. Kerem, psikoloğa görünmelisin.
Ya Terim, senin ben yapacağın işi önceden bilerek aklıma gelen herşeyi söylüyorum. Biran önce git şu takımdan. Lyundama-Nelsson Muslera paslaşması izlemekten usandık. Ayıp yahu, o noktada kaybettiğimiz her top 4 senedir gol oluyor ve bunu senin beynin hala almıyor.

Muslera_Luyindama simdi Taylan ber mac klasik hatalar

Sanki topu ileri vurmak yasak,hala kendi aralarinda paslasma şaka gibi

Geri
Üst Alt