⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Cica aslında hücumcu orta saha ve on no nitelikli bi oyuncu.butür oyuncular forvet arkası oyuncularıyla tahminimce çakışırlar.şınoda 10 noydu ama şıno sol içe kenara felan gider aldığı topları ya içe koşup değerlendirirdi yada bulunduğu yerden veya bazende geriye gelip aldığı topları hücuma sunardı.

Ben yanlış analiz etmemişssem eğer cica forvet ile ön libero arasındaki parseli özgürce kullanmayı seven bi oyuncu olarak görüyorum.genişlik anlamındada iki kanat oyuncu arasındaki mesafe.bilmiyorum belkide yanlış analiz ediyorumdur.oynadıklarında anca anlarım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Formasyon çok önemli değil cica geri gelir takım defansına Yardim ederse merkez orta sahanın hücumcu rolünü üstlenir.morutanı sağ iç forvet olarak kullanmak gerek orta sahada deep lying playmaker olarak kullanırsak bence skora katkısı azalır

•quod erat demonstrandum•

---------------------- Muslera ----------------
- Sacha -- Nelsson --- Luyindama -- PVA -
-------------- Berkan ----- Cica --------------
-BAY------------- Morutan ----- Kerem ------
------------------- Mostafa --------------------

vaşş
Maç 2-5 biter :D

Nelsson kesin sağda oynamalı, luyindma kanada top atamıyor. Nelsson solda oynayınca o da atamıyor.
Ama bu şekilde nelsson sağa müthiş atar hatta sola atar. luyi zaten tuhaf tuhaf çalımlar ile atak başlatabiliyor. Bence ters kanatta daha etkili olur.
Ataklar genelde sağdan başlar. Sağda zaten müthiş tempoluyuz. Fizikle topu taşırız. Rakip kendi soluna yaslanacağı için, PVA boş kalır ve bitirici noktada topla buluşabilir.

Ayrıca asıl önemlisi, BAY Morutan Kerem i izlemek büyük keyif olabilir

diagne de rotasyon ;)

Hayeller Morutan hayatlar Arda Turan ınsallah Morutan 11 de cıkar sahaya Cıcaldau ıcınde ıyı olur.

Muslera
Boey Luyi Nelsson Ömer
Aytaç Berkan Cicaldau
Morutan Mohamed Barış

berkan bile dinlenebilir muhtemelen

Kasımpaşa geçen seneye göre daha iyi kadro kurdu ve hakem Fırat temkinli ve dikkatli olmaliyiz

Nem çok yüksek, maç da erken saatte oynanıyor. Allah futbolcularımızın yardımcısı olsun, amin...

Analizlere göre Kasımpaşa, oyun tarzı olarak randersvari oynuyorlar. Kapanıp kontraatağa çıkmayı deniyorlar. Daha çok kanatlardan atak yapıyorlarmış. Aslında şu aşamada tam dişimize göre bir rakip.
Vallaha inşallah o şekilde oynarlar. Yalnız randers fizik olarak ve hazırlık konusunda bence Kasımpaşadan bir tık öndeydi. Adamların resmi maçları başlamış şekilde geldiler bize. Hazırlık maçında da Kasımpaşa kapanarak oynadı bize. Kasmadan yenmistik.

Vallaha inşallah o şekilde oynarlar. Yalnız randers fizik olarak ve hazırlık konusunda bence Kasımpaşadan bir tık öndeydi. Adamların resmi maçları başlamış şekilde geldiler bize. Hazırlık maçında da Kasımpaşa kapanarak oynadı bize. Kasmadan yenmistik.
Fizik açıdan değil de, oyun tarzı olarak benzetme yapılmış. Randersin fiziği çok çok öndedir. O yüzden randers maçına göre daha az zorlanırız diye düşünüyorum. Birde Cicaldau, Nelsson, Morutan. Bunlardan da faydalanabileceğiz. Sadece dikkatli olmalı, kontratak fırsatını minimuma indirmeliyiz.

Hakem Fırat mı? Hahahhahahah. Yasa gereği yaş haddinden hakemliği bırakması gerekip de, son dakika değiştirilen kural gereği hakemliğe geri döndürülen adam. Testi kırılmadan yazalım. Pür dikkat izleyin. İlla penaltı+kırmızı kart olacak değil, nasıl yönettiğini izleyin.

Hakem Fırat mı? Hahahhahahah. Yasa gereği yaş haddinden hakemliği bırakması gerekip de, son dakika değiştirilen kural gereği hakemliğe geri döndürülen adam. Testi kırılmadan yazalım. Pür dikkat izleyin. İlla penaltı+kırmızı kart olacak değil, nasıl yönettiğini izleyin.
Fırat hakemlik yapmak isteyince ligin en iyi hakemi oluyor ama talimat aldıysa bilemem.

Geri
Üst Alt