⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Takımı yönetecek adam yok vur deyince öldürüyoruz. Taylan olmadığında savunma önü hoca Berkan düşünüyorsa sezonu çöpe atarız adamın çevre kontrolü sıfır.
Kadro canımı sıkıyor umarım yanılırım kolay yeneriz.

çipe disinda yine altyapidan topcu yok kadroda. bir sikinti olmasin sonra?

sadiku denilen herif cok sert ve foullü oynuyor genelde fırat büyük ihtimalle uyarıyla geçiştirir

En güzeli...aklıma hep Manchester Maçı gelir. Orda gerçi beyaz giydik ama SiYAH ŞORT çok güzel

Ekli dosyayı görüntüle 136707

par%C3%A7al%C4%B1-siyah-siyah1.jpg
Deplasmandaki Manu maçını hak etmiştik
Keşke o direkler bana girseydi de kazansaydık

Takımı yönetecek adam yok vur deyince öldürüyoruz. Taylan olmadığında savunma önü hoca Berkan düşünüyorsa sezonu çöpe atarız adamın çevre kontrolü sıfır.
Kadro canımı sıkıyor umarım yanılırım kolay yeneriz.

Galiba ilk defa kendi yarı sahamızda bıktığımız paslaşmalı futbolu görmeyecez.ya nelson ha cicayla topu anında kanatlara yayacaz ve olabildiğince kasımpaşayı yarı sahalarına hapsedecek şekilde oynayacaz gibi.bu durumda stoperlerimiz biz ataktayken orta sahaya yakın olacaklar berkanla üçlü şekilde.berkan bu maç hücuma çıkmaz gibi.top kalecimizden ya da defansımızdan başladığı anda ya cicaya ondanda kanatlara ya da paşa savunma arkasına stoperlerimizden toplar atılacaktır tahminimce

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok kötü kadro puan kaybı olabilir.
Berkan savunma önü oynayabilecek meziyette değil arkası dönük alamıyor bol top kaybı yapıyor.
Morutan iç oyuncusu olarak savunma anlamında aksayacaktır ilk maçtan ortaya koymuş
2 kanat genç ve tecrübesi bol top kaybı yapıyorlar bunları organize edecek bir Feghouli yok.

herkes isimlere bakıp oo oo çekiyor maç sonu oyuncuları çarmıha gerebilirsiniz.
siz nasıl bi 11 çıkarırdınız çok merak ettim?

kerem ve barıştan takım savunmasına yeterli destek gelmezse degısıklık olur muhtemelen

Kadroyu beğendim hem ofansif çıkmışız hemde kağnılar yok

Bu sezon oynadığımız tüm maçlarda bence kötüydük randers maçının ikinci yarısına kadar

O yarıyla beraber 10 net pozisyonda sadece 2 tane atmamıza rağmen baskı kurmak,tempolu oynamak çok önemliydi zira bizim dna mız bu tempo ve baskılı oyun

Sokmuşum pasına pozisyon oyununa,biz tempo ve baskı yapalım yeter

Geri
Üst Alt