⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

adamların tek hücum planı yusufa top atmak her maç aynı şey yaşanıyor kasımpaşa maçlarında her maçta da yusufu yıldız yapıyoruz yani helal olsun

4-0 olacak mac 2-1'e geldi yine. Yedigimiz gol ibretlik. Diagne derhal cikmali.

Kerem pasi iyi ayarla yav
Hocam o hareketler yapılsın, doğrular paslar ve goller kendiliğinden gelir.

Belhanda gibi pres yapmayan, sahte alan kapatan adamdan Berkan'a...

Linnes ve Yedlin'den Boey'e...

Omer Bayram'dan VA'a...

Kaplumbağa ayarindaki Arda, Babel ve Feghouli'den aldigi gibi giden Baris'a, Kerem'e, Morutan'a vesaire...

Donusmus kulubuz. Ilk kez hızlı ataklar goruyoruz. Takim genc adamlarla kendine gelmeye baslamis.

Bilegi kıvrak adamlar var. Belini bir gunde döndüren Omer, Feghouli ve Arda gibi adamlar yok. Kerem, Morutan, Baris kıvrak adamlar. Topu alınca gerideki hangi adama atarım gibi düşünceleri yok. Vücut calimini atıp kaleye saldırıyorlar.

Ben çok memnunum. Eksiklerimiz var ama eski les, tamamen iğrenç takımdan bu takıma dönmek muhteşem....

90 dakika pozisyona giremeyen takımdan su takıma donduk.

Ben şimdilik eleştiri yapmıyorum. 2-1 biten bir ilk yari ama biraz daha derli toplu olsak 5-1 bitebilirdi.

Diagne 3 golü yedi 1 golü de yedirdi. Koşamıyorsan çıkma kardeşim maça. İşte genç adamın olayı bu 90da depar atar gider. Diagne 1 maç deli gibi oynar 10 maç pert dolanır. Bakalım Mohammedi alırsan ve gol kaçırırsa ne tavırlarda olacaksın terim

Geri
Üst Alt