⚽ SL 21/22 H:3 | Kasımpaşa 2-2 Galatasaray | MS | 29 Ağustos

Taylan ve Mohamed acil girmeli.
Onun disinda daha sonra Feghouli, Kilinc, Omer hamleleri yapilabilir.

Barış yerine morutan geçmeli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav neyi etkili her topu ezdi kaptirdi yanindaki adama pas atamiyor deli dana gibi kosuyor seneye kiralamaya satmaya calisiriz kesinlikle buyuk takim oyuncusu degil bir 6 numaramiz olsa lyundama yerine alparslan oynasa su an oyun 5-0 filandi top cikaramiyoruz
Hala top çıkaramamayı orta sahanın eksikliği sanmaya devam et sen.

Berkandan 6 nr olmaz. Bunu gördük ilk yarıda

+ PvA inşaAllah başımıza bela olmaz, çok top kaybı yapıyor ve bazen rakibi takip bile etmiyor

+ biz neden oyunu rakip yarı alana yıkmıyoruz. Neden rakip yarı alanda baskı kurmuyoruzda oyun kurmalarına izin veriyoruz anlaşılır gibi değil.

+ 2. Golden önceki Morutanın (vücud) çalımı beni mest etti.

Takım oyunu olarak beğenmedim. Her ne kadar 2-1 önde girmiş olsakta daha gelişmemiz lazım (bireysel oynuyoruz).

Yanlış anlaşılma olmasın, ilk 11 yeni. Bu kadro daha önce bi arada oynamadı. 3-4 maç sonra yavaş yavaş kıvama girer. Şimdilik 3 puan alalım yeter. Milli aradan sonra toparlarız inşaAllah.

Not: bence Nelson ve lyu yer degistirmeli

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkandan 6 nr olmaz. Bunu gördük ilk yarıda

+ PvA inşaAllah başımıza bela olmaz, çok top kaybı yapıyor ve bazen rakibi takip bile etmiyor

+ biz neden oyunu rakip yarı alana yıkmıyoruz. Neden rakip yarı alanda baskı kurmuyoruzda oyun kurmalarına izin veriyoruz anlaşılır gibi değil.

+ 2. Golden önceki Morutanın (vücud) çalımı beni mest etti.

Takım oyunu olarak beğenmedim. Her ne kadar 2-1 önde girmiş olsakta daha gelişmemiz lazım.

Yanlış anlaşılma olmasın, ilk 11 yeni. Bu kadro daha önce bi arada oynamadı. 3-4 maç sonra yavaş yavaş kıvama girer. Şimdilik 3 puan alalım yeter. Milli aradan sonra toparlarız inşaAllah.

Not: bence Nelson ve lyu yer degistirmeli

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsonu sağa çekmek be marcaoyu hazır tutmak lazım

•quod erat demonstrandum•

1630257237604.png

Geri
Üst Alt