Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleme veya yazma birader. Senin negatifliklerini okumak zorunda mıyız.Evet bazı oyunculara takarım özellikle iyi bonservis verilip fark yaratmayan adamlara mesela belhanda
Sokar.m onun moraline...Takımın içine sı.tı sıvadı.Cagnenin morali bozulmasın diye çıkarmayabilir hoca
Aman diyim !!!akbaba babel ömer
Bütün taraftarın morali bozulsun da cagnenin bozulmasın mıCagnenin morali bozulmasın diye çıkarmayabilir hoca
Tamam ye izin verdim
Engelle geç burası Forum isteyen istediğini yazıyor ayrıca negatif yazmıyorum ilk yarı baya beğendim on tarafı defansı da cozucezİzleme veya yazma birader. Senin negatifliklerini okumak zorunda mıyız.
Biri nelsona desinki ellerini beline baglamasin diye. Penalti korkusundan rakipe Hamle yapamiyorsun. E sonunda gol oldu o riske girecen. Stoper elini beline baglamaz.
Luyindama o görevde. Taylan da ortasaha Cicaldau da; aynı görevi mi yapıyorlar?Beklentim zımba gibi defans top gecmicek adam gecmicek
O hiç olmaz işte, küser!..Diagne iy yedek olur ama birinci forvet degil bu net.
Öpecek başka birini bulamadın mı ya.0-5 olmasi gereken mac 1-2 durumda , kayinvalideni opiyim Diagne
Küserse gider.O hiç olmaz işte, küser!..